Provkörning

Efter att ha sett reklam för den nya Volkswagen Golf Alltrack några gånger och sagt att den såg så fin ut var vi in på hemsidan en sväng för att titta lite. Det ledde till att Per ställde lite frågor via deras chatt, och de frågade om vi kanske ville provköra den. Öööh, SÅKLART VI VILLE DET! Eller ja, JAG körde inte.

Första lördagen i september besökte vi vår närmsta Volkswagen-butik för provkörningen. Visst blev vi lite kära i bilen. Det är en kombi som är lite högre än de vanliga modellerna, och annars bara en ganska härlig bil. Den vi fick provköra var tyvärr automatväxlad, och alltså inget vi själva skulle välja att köpa. Och så vill vi inte ha en kombi i dagsläge.

Ja, och såklart den lilla detaljen att bilen kostar typ 30-40 000€. Inte direkt en summa vi har undanstoppad (och skulle vi ha det skulle det troligen inte vara för bilköp). Men provkörning är kul i alla fall!


Till näst blir det nog att boka en provkörning med en Mini Countryman. Det har vi tänkt göra länge, för ååååååååh vad vi vill ha en sådan! Tyvärr är de väldigt dyra också som begagnade. 

Sadface.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar