29 mars 2014

En ny resväska

Då vi skulle åka hem från Teneriffa märkte vi att Pers resväska sjöng på sista versen. Jag har också sådär passivt letat efter ny resväska eftersom min börjat bli lite ful efter några års flitigt resande, och en av dragkedjornas den där grejen man håller i har rivits av under någon flygresa. Efter att ha sett några riktigt fina och prisvärda i en outletaktig butik på torsdagen kände jag att jag ville gå ut och jaga en på fredagen. Sagt och gjort. 

Per och jag åkte in till stan och gick genom ungefär alla butiker vi kom på som kunde tänkas ha väskor i stil med de vi ville ha, och för att kolla priser. Då vi kom in i House of Fraser (typ Stockmann) såg jag genast två jag gillade. Båda var dessutom nedsatta med £100. Och sen kom en försäljare förbi och berättade att det var BOGOF (buy one get one free) på alla deras resväskor! Vi gick till lite fler butiker, men det slutade med att vi kom tillbaka till House of Fraser, eftersom vi båda behövde nya väskor och ingen annan hade någon vi riktigt fallit för. Vi har nu likadana väskor, men i olika färger. Originalpriset var £179 styck, men de var nersatta till £79 styck. Och med BOGOF blev dom £39,50 styck!!

Den är lite större än min gamla också, så det är bra, hehe. Den turkos-gröna är min, och den bruna är Pers. Blir sugen på att resa nu (som om jag inte är det hela tiden), så vilken tur att jag sticker till Finland nästa helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar