I tisdags bestämde jag mig för att röra ihop en omgång mockarutor. Och det blev inte alls goda eller lyckade. Liten besvikelse, måste jag säga. Det gick att äta om man lade på en massa jordgubbar. Osäker på varför de blev så otroligt äckliga, men jag tänker skylla på receptet (hehe) och att plåten nog var lite för stor för mängden smet. Sist jag bakade blev dom ju bra! Men jag minns inte vilket recept jag använde då...
Vill du att jag ska skicka receptet jag brukar använda? Det som vi använde då när vi lagade dom med Marianne-kross på :D
SvaraRaderaEgentligen tror jag jag vet var de största missarna i det här försöket var, hehe, men joo, skicka bara. :) Så behöver jag inte googla fram recept varje gång. ;)
RaderaVar det bakpulvret? Jag tycker de ser lite platta ut
SvaraRaderaBorde inte ha varit det. :) Men plåten var lite väl stor för mängden smet, och ena kanten blev tjock och andra tunn eftersom det tydligen är något i ugnen som gjorde att plåten inte hölls rak.
Radera