Söndag

Idag har varit en riktigt slö dag. Steg upp 20 över 8 för att titta på veckans EastEnders. Efter det slappade Per och jag i soffan. Efter maten försvann han till Pargas för att jobba. Brorsan hade dykt upp då också.
Så, det blev mer slappande i soffan. Kollade på TV med ett halft öga och pysslade med något på datorn med det andra. Sov en kort stund då jag blev riktigt, riktigt trött. Fortsatte med blogglayouten och läste bloggar (och kommenterade på massor av inlägg, jämfört med vad jag brukar!). Uppdaterade blogglayouten då den började bli klar. Tja, det är väl ungefär det jag gjort idag. Har varit lite för trött för att göra så mycket annat.

Nästa vecka blir det jobb igen (bara fyra veckor kvar nu!). Kanske lite mer bloggande än på sista tiden (förhoppningsvis). Letande efter fler lägenheter att maila om, möjligen titta över lite jobbsidor för att se om det finns något Per kan tänkas vara intresserad av. Och kanske till och med ta årets första dopp? Beror lite på vädret. Och så måste jag börja gå igenom klädskåpet och lite saker, som jag sagt tidigare. På fredagen blir det att se André Wickström och Anders Helenius. Fredag och/eller lördag blir det att besöka Balticen (nog för att André och Anders är en del av det). Tror det kan bli en riktigt okay vecka.

Hoppas också ni haft en fin helg! :)

1 kommentar:

  1. Joo!! Doppa oss kan vi väääl?? KAAAAANVIkanvikanvikanvi??

    SvaraRadera