25 april 2020

En hemlighet

Den som är vän med mig eller Per på Facebook, eller följer någondera av oss på Instagram har nog redan hört den här nyheten, men såklart måste jag ju dela med mig av den på bloggen också.

Om allt går bra ska vi bli föräldrar i oktober!

Hur sjukt är inte det? Fast det här var 100% planerat var det ju ändå en liten chock i början av februari då testet visade positivt. 

Fotona är från februari.



Jag började snabbt må väldigt, väldig illa, vilket är orsaken till att bloggen varit tyst, och eventuellt fortsätter vara det ett tag till, för jag mår fortfarande inte speciellt bra. 

Med tiden kommer det i alla fall att komma upp en massa inlägg om ett och annat, för jag vill gärna spara mina minnen och upplevelser kring graviditeten, och eftersom jag gillar att läsa om sånt vill jag därför också dela med mig så andra som gillar att läsa om sånt kan göra det. Jag kommer också försöka fortsätta skriva helt vanliga inlägg, i den mån jag orkar och har något att skriva om. 

Om någon har frågor eller önskemål om vad jag ska skriva om angående graviditeten så får ni gärna lämna en kommentar så jag vet!

1 kommentar:

  1. Har redan skrivit grattis men måste ju helt klart kommentera här också :D SÅ STORT GRATTIS TILL ER!!! Skrollade tillbaka för att läsa allt fån början (så vet inte ännu vad du skrivit efter det här) men hoppas att allt gått bra hittills och lycka till framöver också! :D

    SvaraRadera