28 mars 2018

Empties mars 2018



Jordan Easy Reach Flosser (LivBox november 2015). Jag har glömt bort dom här i så många omgångar eftersom vi haft andra motsvarande. Det här är den sortens tandtråd jag gillar, och den enda typen jag använder. SÅ mycket lättare än bara tråd. Det jag inte gillade med dom här var att tråden hade en tendens att dela sig lite och den är väldigt tjock, och det var jobbigt. Därför vet jag inte om jag skulle köpa just dom här.







Superdrug Dry Shampoo Bloomin' Barnet 150 ml (Superdrug, £1.99). Den här doftade ganska starkt blom-aktigt, en doft jag inte riktigt vet om jag gillade eller inte. Jag är inte helt övertygad av hur rent håret såg ut av den, men visst blev det lite bättre. Det positiva är att den inte lämnade allt för mycket vitt i håret, och det tycker jag var väldigt duktigt av en såhär billig torrschampo. Jag tror inte jag skulle köpa av just den här igen eftersom jag inte var så förtjust i doften.







Superdrug Black Seaweed Peel-off Mask 10 ml (Superdrug, £0.99). Jag gillar peel-off masks, men har haft så himla få såna på sista tiden så jag kände att jag behövde köpa en sist vi beställde. Den var ganska rinnig så det var lite halvsvårt att applicera den jämnt i ansiktet, men den torkade ganska snabbt och gick bra att dra bort. Jag tyckte också att den ganska effektivt rensade porer och fick hyn att se snygg och ren ut. Min första reaktion var att den doftade som julgran och jul. Sen då den väl var i ansiktet tyckte jag inte den doftade riktigt så mer. Också fast det inte var min favoritdoft direkt så var den inte heller äcklig. Helt klart en mask jag kan tänka mig köpa av fler gånger.




Superdrug Nourishing Pro-Vitamin B5 Body Lotion for dry skin 375 ml (Superdrug, £1.49). Alltså åååh, så dålig på så många vis. Den var jätterinnig, doftade inte vidare gott alls, och återfuktade knappt alls! Den drog in i huden rätt fort, och det gillade jag. Men hur den kunde påstås vara för torr hy har jag ingen aning om, för jag hade stora torra fläckar på kroppen trots att jag använde den här flitigt. Jag skulle absolut inte köpa den här igen. Då jag var in för att kolla vad den kostade då jag skulle skriva det här så fanns den inte kvar på hemsidan, så jag gissar att det kan ha varit fler som tyckte den inte gjorde vad den sa.



Salus Floradix Järn och vitaminer i fruktjuice-örtextrakt 10 ml (BetteBox mars 2018). Man har två gånger förut fått vitaminer av det här märket, och de har båda varit vidriga. Den här däremot var helt drickbar. Det fanns bara en dos, så jag kan inte säga något desto mer om den. Kunde kanske köpa av den.










Pomegranate and Mango Pore-cleansing face mask with raspberry and vitamin E for tired skin 10 ml (H&M, 2,99€). Den här doftade ganska starkt av hallon, blandat med någon annan doft som jag inte riktigt kunde placera. Granatäpple kanske? Till konsistensen och sättet var den som en lermask, men den hade en väldigt ljusrosa färg. Den var så fast att jag upplevde den nästan som lite svår att applicera och inte superlätt att tvätta bort. Precis då jag hade tvättat bort masken tyckte jag mina porer såg väldigt rena ut, men redan följande dag såg jag inga spår av att jag hade använt masken. Dessutom tyckte jag det verkade som att min hy inte gillade den speciellt mycket sådär annars heller. Jag vet därför inte riktigt vad jag ska säga om den. På ett sätt rensade den ju porerna, men ändå inte? Jag skulle vara villig att ge den en chans till, men det verkar som att H&Ms ansiktsmasker endera funkar superbra för mig, eller sen knappt alls, och den här var mot det sämre hållet.

Simple Eye Make-Up Remover Pads 30 pads (BetteBox januari 2018). Jag var lite skeptisk till dom här till en början, i och med att vanliga dukarna för att ta bort smink med så brukar jag använda bara för att ta bort det värsta, men jag upplever aldrig att det känns rent efter, och inte heller som om det tar bort allt. Därför tänkte jag dom här skulle vara samma. Och till och med då jag använde de första var jag lite sådär nja. Men med tiden började jag gilla dem! Jag behövde bara en för att ta bort allt ögonsmink på båda ögonen, och det gillade jag. Också fast jag behövde jobba lite så upplevde jag att det gick att få bort allt sminket med dom. Dom tog dessutom bort vattenfast mascara riktigt bra! Också fast jag inte tror att jag skulle vilja använda dom sådär alltid till vardags kommer jag garanterat köpa av dom inför någon resa eller något annat tillfälle då det är lättare att ta med sig dom här snarare än en flaska.

Ansiktsmask 2,1 g (FeelUnique, gratis tester). Jag har varit sååååååå sugen på att pröva den här ansiktsmasken då det kändes som att alla använde av den tidigare, och alla verkade älska den. I och med att den är ganska dyr har jag ändå valt att inte köpa den, för jag ville vara säker på att jag verkligen ville ha den. Därför blev jag mycket glad då man kunde välja att få den som tester då jag beställde från FeelUnique. Och oh my god, den var ju så himla bra! Den kändes skön på huden, doftade ganska gott (typ anis), och den rensade verkligen mina porer ordentligt och bra. Dessutom såg det bra ut ännu någon dag senare. Den dämpade också några finnar jag hade, och hela ansiktet kändes så rent och fräscht efter att jag hade använt den! Jag kommer köpa av den här i något skede! Helst mycket snart.

Nivea Hand Cream Intensive Care 75 ml (BetteBox augusti 2017). Jag har alltid tyckt ganska bra om Niveas handkrämer, och den här var inget undantag. Krämen var inte så tjock som jag hade trott att den skulle vara, och det var positivt. Den drog in i händerna snabbt, och man behövde inte mycket för att händerna skulle kännas ordentligt återfuktade. Dessutom kändes de återfuktade länge. Den hade en av Niveas standarddofter, och jag gillar den. Den är lätt och fräsch, men den tar inte över och är inte väldigt märkbar då krämen dragit in i huden. Jag gillar hur deras handkrämstuber ser ut nuförtiden, men jag tyckte det var svårt att få ut det sista ur den. Det var ganska hård plast, och det gjorde det ännu svårare. Det är nog det enda minuset med denna produkt. Jag kommer nog köpa av den här själv.

Jordan Easy Clean Flosser (BetteBox december 2017). Jag har haft en motsvarande produkt då vi bodde i England, men något annat märke. Jag tycker det är en supersmart grej, för jag tycker det gör det sååååå mycket lättare att använda tandtråd, och man behöver inte ha fingrarna in i munnen alls. Jag gillade att tråden var ganska tunn (den sorten jag skrivit om högre upp var ganska breda), och det gjorde att det passade bättre för mina tänder. Jag kommer inte slänga handtaget, utan kommer köpa nya huvuden till den och fortsätta använda den!






Essence Forbidden Volume Mascara 12 ml (LivBox juni 2016). Det här var den första produkten av det här märket som jag prövade, och det blev genast en favorit! Den ger snabbt och enkelt fransarna både volym och längd. Jag gillar att det bara krävdes ett eller två drag, och så var man klar, den krävde inte att man behövde jobba så mycket. Perfekt om man som jag oftast inte orkar eller hinner stå och fixa med sånt, och vill ha något som är klart med en gång. Jag gillade hur fransarna blev att se ut, och mascaran höll sig bra på mina fransar hela dagen trots att den inte är vattenfast. Jag har inte sett av den här i butikerna, men jag är mycket nyfiken på att pröva någon annan från det här märket. Speciellt någon vattenfast, eftersom det är såna mascaror jag föredrar. Så, skulle den här finnas i butik skulle jag troligen köpa av den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar