23 oktober 2017

Tre poddar jag lyssnar på

Jag har aldrig varit en person som lyssnar hemskt mycket på poddar, men till och med jag har fastnat för några stycken. Därför tänkte jag idag dela med mig av de tre jag brukar lyssna på!

Ted & Kaj
Både Per och jag har redan läääänge gillat de här två, och blev mycket glada då de började podda! En mycket humoristisk pod om lite allt möjligt. 
Du hittar den endera på Arenan eller Soundcloud.

Veckans Smash
Jag har läst Egoinas och Spiderchicks bloggar i flera år, så det var en självklarhet att jag skulle lyssna på deras pod då de meddelade att de skulle göra en! Det här är också en ganska humoristisk pod.
Du hittar den här.

Happy Mum Happy Baby
Också fast vi inte har barn, och inte heller har några aktiva planer på att skaffa barn, så är det här en pod jag gillar. Jag tycker väldigt mycket om Giovanna Fletcher, och eftersom jag tyckte hennes pod lät intressant ville jag lyssna. Och jag blev inte besviken! Den handlar egentligen om hur det är att vara mamma, och att ta bort stressen kring att vara den perfekta mamman, att ingen har en aning om vad man håller på med då de blir föräldrar, och att det oftast inte alls blir så fantastiskt som man tänkt sig, eller en dans på rosor. Och att det är helt okay! I varje avsnitt har hon med sig en mer eller mindre känd mamma som berättar om sina upplevelser om att vara förälder.
Du hittar den här eller här.

Känner ni till några poddar i stil med de här? Då får ni gärna tipsa, så jag kanske kan hitta några fler att lyssna på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar