16 oktober 2017

Tack-korten

Det tog oss ganska länge att få iväg våra tack-kort. I och med att vi inte lyckades, eller hade ordentlig tid, välja ut våra porträttfoton fören mitten av augusti, och sen väntade vi på klistermärkena (som verkade hamnat på villovägar då det tog månader för dom att komma fram) vi piffade upp kuverten med, så korten skickades inte ut fören mitten av oktober.

Vi funderade ett bra tag på hur vi ville göra våra tack-kort. Om vi skulle göra bara ett foto med tack på, som många verkar göra, eller om vi ville göra något mer personligt. I slutändan bestämde vi att vi ville lägga lite mer tid på korten, och kunna skriva några rader till var och en som deltog i vårt firande på ett eller annat sätt. Det gjorde också att det drog ut på tiden med att få dem skickade.

Vi valde att framkalla ett av våra porträttfoton (fotat av Julia Lillqvist) via Ifolor. På baksidan skrev vi bara kort tack, våra namn, och datum.


Sen köpte vi vita A6-kort från Sinelli i Jumbo. Jag fixade sedan ihop en enkel design som vi sen printade på ena sidan av kortet. Fonten är monmica demo

På andra sidan printade vi Tack och sen gästen/gästernas namn. Under det skrev jag sen för hand lite kort tack för gåvan vi fick, och för att de var där, och lite sånt. Exakt vad som stod var såklart beroende på gäst, och så vidare. Fonten är LillyBelle.

Den här gången fick det bli vanliga vita kuvert. I och med att vi valde att framkalla fotona i en storlek större än vanliga A6 så fick det bli C5 kuvert, också fast de var allt för stora. På kuvertet lade vi också ett klistermärke, som vi tyckte piffade upp de tråkiga, vanliga, vita kuverten en hel del!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar