05 februari 2020

En ny favorit i salladen

Okay, det här är absolut inte något som är helt nytt för mig. Jag har absolut ätit sockerärter i diverse sallader och maträtter, men jag har aldrig förut själv köpt såna. 

Jag är en sådan som tycker det är väldigt intressant att varje månad kolla vilka produktnyheter butikskedjorna har. Då jag såg att K-kedjan hade sockerärter som en av sina nyheter kände jag genast att vi behövde skaffa det för att göra salladerna lite intressantare. Jag hade aldrig riktigt tänkt på att man ju faktiskt kan köpa såna själv. Och att dom finns som färska och inte djupfrysta.

Det blev genast en ny favorit för mig! De smakar precis som färska ärter, och det är så himla gott! Enligt mig smakar de här så otroligt mycket sommar så jag blir helt lycklig. Mina föräldrar har alltid odlat ärter i sitt trädgårdsland, så det är säkert därför det här är en sån sommarsmak för mig, för de här smakar ungefär precis som dom ärterna.



Alma älskar också ärterna mina föräldrar odlar, så hon blir ivrig genast hon känner doften av dom här. Hon har fått någon liten bit, och oj så glad hon verkar. Nästan så man kan se sommarkänslan i hennes ögon också.

1 kommentar:

  1. ja brukar äta såna därna som snacks! Men har inte gjort det på länge faktist!

    SvaraRadera