Sightseeing

I början av sommaren hittade vi ett erbjudande på biljetter för en sightseeingbåt, och eftersom vi har pratat om att åka en sån så länge passade vi på att köpa. Av någon anledning har det inte blivit av att använda dem. Sommaren blev så fullpackad av annat, och nu har vi endera haft annat att göra, eller så har vädret inte varit så bra.

I måndags tog vi äntligen tag i saken och åkte iväg. Biljetterna gällde fram till den sista september eftersom det är då ruttens säsong tar slut, och det datumet närmar sig ju med stormsteg.

Det var riktigt molnigt hela tiden, och ganska kallt. Som tur var blåste det inte SÅ mycket, så det gungade inte alls. Det var ett av kraven jag hade, hehe. Men att sitta i en och en halv timme blev ändå rätt kallt. Solen gjorde då och då tappra försök att ta sig fram genom molntäcket, och på vissa ställen skymtade till och med blå himmel.

Det var halsduk, vantar och mössa som gällde! Första gången den här hösten. Vi var bland de få av de ca 15 personer som åkte som satt ute hela rutten. Lite varm kakao behövdes för att värma upp oss lite.

Också fast vi har bott här nu i över 1,5 år så var det en väldigt intressant rutt! Man fick se ställen och byggnader från ett annat håll än tidigare, och så fick man dessutom höra intressant info om ställena.

Jag var riktigt frusen länge efter att vi kom hem. Kändes bättre först efter en varm dusch. Det börjar verkligen vara höst nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar