Tvättmaskin!

Tvättstugan har varit stängd här i huset sen typ tredje dagen vi bodde här, och tydligen kommer det ännu ta ett bra tag innan den öppnar igen (hatar att bo i ett hur med pågående rörreparation av många, många, många orsaker), så vi har fått byka hos andra sen vi flyttade hit. Det har ju gått bra, men det är svårt att inte känna som om man stör de man byker hos, också fast det kanske inte alls är sant. 

Vi har tittat på tvättmaskiner sen vi flyttade hit, men andra saker har varit viktigare att köpa. I torsdags gick vi i lite butiker och hittade vi en maskin vi gillade och till ett pris vi hade råd med, men vi hade inga planer på att köpa den ännu. Då vi kom hem googlade Per runt lite, och den kostade samma överallt (10€ dyrare på vissa ställen), MEN hos Markantalo hade de -15% och gratis hemkörning, och det erbjudandet höll bara i sig fram till söndagen. Sååååå vi köpte en eftersom till och med de billigaste maskinerna vi kunde hitta skulle ha blivit dyrare än den här då vi endera skulle behöva betala för hemkörningen, eller hyra en paketbil. 

Igår kom de med den, och efter många om och men (och en hel del hjälp), och ett besök till Verkkokauppa för att köpa längre slangar, så är den nu igång. Så skönt med egen tvättmaskin!

3 kommentarer:

  1. Vilket märke är det på den? :D Christoffer och jag funderar på att skaffa bykmaskin till nya lägenheten eftersom det kostar 2€/maskin att tvätta i den bykstugan och dendär ser dessutom ut att vara passligt liten att gå in i vårt nya badrum XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en Whirlpool AWE7526. ^^ 40cm bred. :)

      Radera