Bra och dålig dag

Har varit en halvdålig vecka. Igår låg jag hemma och sov större delar av dagen eftersom jag knappt sov alls under natten på grund av att jag mådde illa. Ingen aning om varför! Var galet trött och mådde småilla hela dagen. Och idag blir det heller ingen skola eftersom jag har för mycket att göra nu under kvällen. 

Av någon anledning har den här dagen bara känts jobbig och dålig. Det tar liksom emot på något vis, vill helst bara ligga i sängen.
Var till uni en sväng klockan 11 för att hämta ut en mikrofon. Eftersom jag aldrig tidigare lånat något från skolan var jag lite förvirrad och hade inte skickat och bett om approval av en lärare, så jag fick inte mikrofonen. Skickade iväg det och satt sen i skolan en dryg halvtimme och hoppades att det skulle bli godkänt. Tröttnade och gick hem. Och under tiden jag gått hem hade det godkänts, så jag traskade tillbaka till skolan bara för att få höra att de inte hade några mikrofoner inne just då. Hur kan jag då ha kunna boka en från 11 idag till 11 på måndag?! Inget annat val än att gå hem igen.
Fyratiden var jag tillbaka där (de sa att de borde få in ett stort antal under dagen så det lönade sig att komma tillbaka vid fyra). Jag fick den sista som fanns inne. SKÖNT!

Det som är bra med den här dagen är att det är över +14 utomhus just nu. Har tydligen varit över +18 någonstans i landet! Såååååå varmt! Såg kallt ut första gången jag gick till uni så jag slängde på mig vinterrocken som vanligt. Höll på dö av värmeslag, så följande gång tog jag min tunna vår-/höstrock, men det var också för varmt! Sista gången gick jag utan rock men svettades ändå som en gris. Kroppen fick säkert någon form av chock då det varit "kyligt" tidigare och nu är det plötsligt varmt. Ännu mer blommor har slagit ut nu. Lycka!

2 kommentarer:

  1. Sv: Tack! Freiburg är som en sagostad, på riktigt.

    SvaraRadera
  2. Jisses vilket råddas det var där då plötsligt o.O
    Men, skönt med värme iaf :D

    SvaraRadera