Vad vill ni läsa?

Jag har en hel hög med bilder jag borde ladda upp på bloggen, men som det bara inte har blivit av att ladda upp ännu. Så de kommer att dyka upp, förhoppningsvis så småningom. Och mer av flytta till England-guiden ska också dyka upp snart.

Finns det något speciellt ni vill läsa om? Är det något speciellt ni vill se av stan/England? Är ni intresserade av mer engelska matvaror-inlägg?

Jag behöver idéer, och vill därför veta vad ni skulle vilja veta mer om/se/läsa. Eftersom jag saknar idéer så har jag på sista tiden inte riktigt haft ork eller lust att lägga ner så mycket tid på bloggandet.

1 kommentar:

  1. Jag gillar allt du skriver! (Vilken hjälp va?) Mest intresserar nog mej ändå kanske olikheterna i livet i England och här hemma. Och sen bara vardagliga saker. Ditt och datt, väder och vind. Och foton såklart!!

    H. Pipi

    (Och jag kommenterar så sällan för jag är så sur på Blogger som istället för att låta mej kommentera när jag ÄR inloggad, kastar ut mej och sen inte vill veta av varken min mejladress eller mitt lösenord! Händer på flera av de bloggar jag följer.. *grrrr*)

    SvaraRadera