Southampton

Igår var till Southampton. Per hade sin National Insurance Number-intervju och eftersom jag också var ledig följde jag med. Vi hann se lite mer av stan än vad vi gjort förut, och jag ser framemot att hinna gå omkring där ännu mer! Verkar vara en väldigt fin stan.

Det har varit dimmigt de senaste dagarna. Så dimmigt att det har varnats om det på väderleken. Det är inte bara här det är dimmigt, tydligen har en stor del av landet haft dimma! Dimman märktes ganska bra då åkte tåg, såg ut som en vit vägg en bit utanför fönstret då och då. Och det syntes i Southampton också.

Vi hittade några fina murar, och ännu underbarare hus, då vi gick till jobcentre plus från tågstationen. Vi väntar båda på att vi ska ha tid att gå omkring i stan lite mer än vi gjorde nu.Vi tyckte att vi nog bra skulle kunna bo i det här huset.
Pers intervju skulle vara 14:05, men då vi var där så tidigt var han färdig redan 13:15. Efter det skulle vi till Ikea, men lyckades yra bort oss lite. Vi hade hoppats att shopping centret West Quay och Ikea skulle dela parkeringshus, men näääe. Och istället för att gå runt hela parkeringshuset gick vi in i shoppingcentret, yrade oss ner i deras parkeringshus, bad en som jobbade där att berätta hur vi skulle ta oss ut, och blev visade till någon udda bakväg. Men vi kom ju i alla fall ut! Sen var det bara att gå över vägen och in i Ikea där vi började med att äta lunch.
Lite av juldekorationerna i shoppingcentret.

 Efter Ikea gick vi tillbaka till shoppingcentret för att se vad det fanns för intressant där. Stort som attan är det! Vi lyckades till och med hitta en mer riktig ingång, höhö.
Heeelt underbar klädbutik, med heeelt underbara kläder!


En staty som ledde till många snuskiga skämt mellan mig och Per.

Innan vi skulle tillbaka till tågstationen tog vi en paus på Costa och åt toast med ost och skinka och drack frosted mint hot chocolate.
 Vi köpte två nya muggar, två underlag för ljus, två flaskor alkoholfri glögg och nya lakan från Ikea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar