12 augusti 2011

Flyttuppdatering 14 och lite annat

Idag har vi igen varit ut och åkt en massa. Först var vi till Ikea och dreglade över deras fina lägenheter (speciellt köken), och prövade sängar och madrasser. Vi hittade sängar vi gillade OCH madrasser vi gillade, till ett hyfsat pris dessutom. Så, nu har vi nästan löst det.
Efter det åkte vi till Skanssi. Som vanligt gick vi till djurffären och stod och tittade på alla söta djur en stund. Sen drog jag med Per till några skobutiker så att jag fick tjuta "Ååååååh, tiiitta va fiiiinaaa!". Det vi var där för att göra var att hitta en ny plånbok åt mig. Vi börjde med Anttila (letade i Anttila inna i stan igår också. Har letat efter ny plånbok ett bra tag redan), där jag hittade en jag gillade (hade tittat på den i andra Anttilan också, men där hade dom den bara i annan färg). Sen gick vi till Citymarket för att se ifall de hade någon annan. Där hittade jag istället en handduk som jag egentligen letat efter i Ikea. Den var billigare än vanligt (10€) och är en fin ljusblå Finlayson-handduk. Fast på bilden ser den nästan vit ut...
Jag bestämde mig tillsist för plånboken jag hittade i Anttila.
Den har massor av plats för kort och har massor av olika fickor. Jag tycker jättemycket om den! Fast jag egentligen var ute efter en lite mindre plånbok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar