04 oktober 2024

En liten söt septembermarknad

Ett veckoslut i slutet av september ordnades en liten söt marknad en liten bit ifrån oss. Den påminde oss väldigt mycket om marknaderna som ordnades lite hela tiden i England, och som vi lite saknat.


Det blev en väldigt snabb runda dit. På vägen dit såg James ett barn som åt på något, och han var väldigt bestämd att han ville ha en likadan. Och så blev det. Någon sorts marshmallow-liknande grej, som faktiskt var ganska god. Men otroligt söt. James åt kanske max 1/4 innan han fick nog. Han är inte väldigt förtjust i sötsaker, utan det räcker ofta med ganska lite för att han ska vara nöjd, och han ber väldigt sällan om att få. Ofta verkar det som konceptet godis är mer spännande att det faktiska godiset.


Han fick också spela ett spel där man skulle fiska upp en fisk, och sen baserat på siffran under den fick han välja mellan några olika vinster. Han valde gatukritor, och provade dom genast vi kom hem. Han har provat sådana förut några gånger då något annat barn haft såna på gården, och han har tyckt att dom varit roliga att rita med.



Vi var på marknaden kanske max 15-20 minuter, men det var ändå en trevlig liten utflykt i det fina höstvädret. Det blev också en skön liten promenad eftersom marknaden bara var 1 kilometer hemifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar