18 november 2020

Julkalendern jag skaffat för 2020

Jag hade inte tänkt skaffa någon julkalender i år. Men i början av september klickade jag ändå hem The Body Shops julklander som en tröst åt mig själv. 2020 har verkligen varit ett vidrigt år för mig. Delvis på grund av corona, såklart, men graviditeten har fått mitt liv att kännas som ett helvete mer eller mindre varenda dag. Jag kände att jag verkligen behövde en present och något att se fram emot i december, och några dagar efter att mailet kom om att The Body Shops kalendrar hade börjat säljas kunde jag inte hålla mig längre.



Jag har inte kollat väldigt noga på innehållet, bara så mycket att jag slängde ett snabbt öga på det för att kolla att det inte var allt för mycket samma produkter som i dom senaste två årens kalendrar. Årets kalender har dessutom en VÄLDIGT likadan design som förra årets. Liksom formen och askarna och deras placeringar är exakt samma. Båda är dessutom gröna. Bilderna är ju såklart olika. Lite tråkigt att de är så likadana, men det är ju såklart innehållet som räknas.

Planen är att som tidigare år lägga upp dagligen var jag fått i kalendern, så om det är något som intresserar så vet du att du kan kika in på bloggen på kvällarna i december för att se vad dagens lucka innehåller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar