28 augusti 2017

Empties augusti 2017


Jag har haft en del produkter som varit nästan slut som nu äntligen blivit slut. Jag har ännu också en hel del såna kvar, så det känns som det kommer bli en del empties nästa månad också!

Nord Clean duschgel syren 300 ml (Anttila, 0,79€ tror jag). Den här köpte jag då de höll på sälja bort grejer innan de stängde. Jag har en till + en med annan doft. Jag äääälskar doften! Jag tycker den doftar ganska äkta syren, och det är en doft jag inte stött på i duschtvål förut vad jag kan minnas. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den som duschtvål. Det var liksom inget extra med den. Jag kommer nog utan problem få slut på de andra två jag har, för de doftar så himla gott. Jag tycker inte heller min hy blev ovanligt torr efter att jag använt av den, men det var inte håller så den kändes väldigt återfuktad. Konsistensen var ganska geleaktig, betydligt mer än de flesta andra duschgeler jag har prövat. Jag vet inte riktigt om jag skulle köpa av den igen, men den doftar SÅ gott, så det kanske inte skulle vara helt otänkbart.

Garnier Respons Body Soothing Hydrating Lotion Oat Cream Delicacy, Oat Cream & White Almond Milk, Dry & Sensitive Skin 6 ml (BetteBox juli 2017). Jag hade trott att den här skulle vara lite för fet för min hy sommartid, i och med att den är för torr hy, men det var den inte. Den drog in väldigt fort, och den var verkligen förvånansvärt non-sticky. Doften var igen en sådan som jag inte vet riktigt vad jag tyckte om. Det var inte en doft jag älskade, men den var inte obehaglig heller. Den doftade nästan lite vanilj, också fast den inte är vanilj. Jag märkte ingen direkt skillnad i hur huden kändes mellan den här och den andra hudkräm jag använder för tillfället. Huden kändes möjligen aningen mjukade, men skillnaden var knappt märkbar. Jag är väldigt intresserad av att köpa av den här, för att ordentligt få pröva den. Det är inte helt omöjligt att det blir den till näst, då de andra jag har är slut!

Body Boom Kaffeskrubb Original 30g (BetteBox juli 2017). Oh. My. God. BÄSTA scruben jag NÅGONSIN prövat! Helt utan att överdriva. Gillar man inte doften av kaffe är den här definitivt inte en man ska skaffa, för den luktar verkligen kaffe. Och hela badrummet luktade kaffe ett bra tag efter att jag använt den. Och det ser ut som man duschat i kaffe då man sköljer bort den. Men jag har aldrig prövat en scrub som varit lika bra som den här. Det var ordentligt riv i den, och min hud var SÅ mjuk efteråt. Jag vet inte om jag skulle kunna använda den så ofta, i och med att den verkligen rev, men jag tror inte man heller skulle behöva använda av den så ofta. Det jag upplevde som lite småjobbigt med den var att förpackningen var papper. Inte det bästa då man använder den i duschen och har blöta händer. Den var också lite svår att inte tappa i och med att den var så torr. Men bara man fått den på huden så funkar den fint! Jag kommer absolut köpa av den här!

TRESemmé Expert with marula oil keratin smooth shampoo 100 ml & TRESemmé Expert with marula oil keratin smooth conditioner 100 ml (BetteBox maj 2017). Jag har undvikit TRESemmé sen jag såg någon skämtsam video men någon som fått hemskt hår efter att ha använt av det märkets schampo. Och det var närmare 10 år sen. Så jag är osäker om jag någonsin prövat deras schampo. Möjligen någon tester? Men jag inser nu att jag kanske gått miste om något, för mitt hår har känts så otroligt mjukt och härligt då jag använt av det här. Jag tog med dom här på bröllopsresan, och trots att jag tvättade håret alla dagar under resan fanns det en hel del kvar i båda flaskorna då vi kom hem, så jag har använt det lite till och från här hemma. Definitivt ett schampo och balsam jag kan tänka mig att köpa av själv.

Nivea Oil in lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil Nomrla to Dry Skin 200 ml (BetteBox juni 2017). Den här har på något sätt en doft som påminner mig om någonting. Men jag kan inte komma på vad det skulle vara. Det är i alla fall en doft jag gillade. Det står att den ska absorberas snabbt, och det gjorde den. Kanske inte den som gjort det snabbast, men ändå väldigt fort. Återfuktade gjorde den också riktigt bra. Jag upplevde att den här flaskan inte riktigt räckte så länge som jag hade trott att den skulle göra. Jag är van vid att många sådana här produkter brukar vara otroligt dryga, men den här var inte lika dryg som jag först trodde den skulle vara. Visst räckte den ändå ganska länge, men det kunde varit bättre. Jag är lite tudelad om jag skulle köpa av den eller inte. Jag gillade doften och den drog in snabbt, men sen igen så räckte den inte hiskeligt länge. Det beror på om priset skulle kännas värt det.

Yes to Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Paper Mask 20 ml (FeelUnique, 4,19€). Jag har inte prövat något av det här märket förut, också fast jag vet att jag såg det då vi bodde i England. Den här masken hade också en doft jag inte riktigt kan placera. Som en blandning mellan myggmedel, olika produkter mot finnar, och en väldigt "manlig" doft. Jag tyckte sådär typ kanske om den. Masken i sig kände jag att hade en lite udda form. Det var som den inte riktigt passade. Den var väldigt lång, så det var svårt att riktigt få ögonen, näsan och munnen på rätt ställe. Och sen var den inte tillräckligt bred, så delar av ansiktet täcktes inte. Skulle det inte varit för hålen för ögon, näsa, mun så skulle jag trott att jag hade den på mig fel väg. Väl på ansiktet kändes den ganska skön, och efter en stund började det lite sticka/bränna (vilket det skulle göra). Inte alls mycket, men så man kände av det. Den var lätt att ta av, och lämnade ganska mycket grejs kvar i ansiktet. Det var inte så man såg någon omedelbar förändring (möjligen lite dämpat några finnar), men dagen efter, och sen ännu dagen därpå tyckte jag att jag såg en viss förändring mot det bättre! Också fast den var lite knepig med storleken så gillade jag den, och kunde kanske köpa av den igen. Mest för att den här typen av ansiktsmasker är så lätta att sätta på och ta av. Jag är också intresserad av andra produkter i samma serie, och vet att det finns typ tre andra sorters masker för samma serie. Kunde nog testa någon annan Yes to paper mask också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar