Empties november 2016

Den här månaden har det verkligen varit en utmaning att hitta en dag då det varit så ljust ute att det har gått att få någorlunda bra foton.


Calvin Klein Eternity Now 1,2ml (LivBox november 2015). Det här är en parfym jag inte riktigt vet om jag tycker om eller inte. Och eftersom jag är dålig på att beskriva dofter vet jag inte riktigt hur jag skulle beskriva den heller. Det var inte så att jag ogillade den väldigt mycket, och skulle jag få av den igen skulle jag nog kunna använda den utan problem. Men det var inte heller så att jag skulle köpa av den själv. Doften höll sig bra kvar.

Boots Essentials Cucumber 3-minute Clay Mask for all skin types 50ml (Boots £1.50). Den här köpte jag då jag var i behov av en ny lermask, och jag hade läst några bloggar där folk skrev att de gillade den här. Tyvärr blev jag inte lika imponerad av den som just de bloggarna hade blivit. Jag tyckte det var en helt okay lermask, och den gick väldigt lätt att applicera, och relativt lätt att tvätta bort. Den doftade inte väldigt starkt, det var en rätt fräsch gurkdoft. Den var dessutom vit/ljusgrön, något jag inte hade förväntat mig. Trots att det var en rätt liten tub räckte den ändå ganska länge, det var en ganska dryg produkt. Jag upplevde att den dämpade finnar och huden kändes ren efteråt, utan att vara helt uttorkad som det kan bli efter vissa lermasker. Jag kan nog tänka mig att klicka hem av den här igen, just för att den är så billig och ofta finns med i något erbjudande. Men det långt ifrån den bästa lermask jag har prövat.


Aussie Miracle Moist Shampoo (ASDA, £1.20). Precis som med balsamet köpte jag den här sist vi var i England, och har sedan dess använt av den under resor. Jag använde förut flitigt av just det här schampot, men eftersom det är så dyrt i Finland köper jag inte av det just nu. Jag älskar doften, och mitt hår blir så mjukt och blankt av det. Det är rätt så drygt, så man får ganska mycket produkt för pengarna. Det är lätt att tvätta med, löddrar bra, och går lätt att tvätta ur. Det har mer eller mindre varje grej jag letar efter i ett bra schampo. Jag kommer med största sannolikhet köpa av det här igen, för det är ett av mina favoritschampon!Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream 15ml (LivBox februari 2016). Eftersom jag länge har varit nyfiken på Lumenes krämer blev jag väldigt glad över att man fick en tester i en av LivBoxarna, men det tog rätt länge innan jag prövade den eftersom jag hade en del andra krämer att göra slut på först. Den här doftar riktigt gott, en ganska citrusaktig doft, men mer mot apelsin kanske än citron (som jag ogillar), Jag var lite rädd att den här krämen skulle vara allt för fet för min hy, men den är SÅ bra! Då har jag ändå bara använt den sommartid, så den skulle säkert vara superbra vintertid då min hy behöver mer fukt. På sommaren/början av hösten var det på gränsen, men ändå inte för fet. Min hy såg så himla bra ut på morgonen efter att jag använt av den, och den gav verkligen lyster åt min hy. Det enda dåliga är förpackningen. Jag föredrar en tub eller liknande så man inte behöver lägga fingrarna i burken hela tiden, för jag tycker krämerna ofta blir lite ofräscha efter ett tag då. Den här kommer jag utan tvekan köpa av själv! Jag är också intresserad av deras dagkrämer.


Aussie Take That Heat Leave-In Spray 150ml (Boots, ~£4). Den här köpte jag för SÅ längesen, men nu då det var storstädning bestämde jag mig för att slänga den. Jag vet inte ens när jag sist skulle ha använt den, så jag kan nog inte säga så mycket om den. Den doftar gott, precis som alla Assuie-produkter. Jag vill minnas att håret blev lite extrablankt av det, men det är allt jag minns. Troligen skulle jag köpa av det här igen ifall jag skulle behöva en sådan här produkt.

Cutrin Professional Repair ISM Conditioner for dry & chemically treated hair 75ml (LivBox augusti 2016). Det här balsamet var kanske inte helt för mitt hår. Det är i och för sig ganska torrt just nu, men inte chemically treated på flera år. Den hade en väldigt stark doft som påminde mig om något i stil med hårfärgen hos frisören. Jag vet inte vad jag tyckte om det här balsamet. Det var ganska tjockt, och jag upplevde det lite svårt att applicera ordentligt i håret. Jag tyckte inte heller att det gjorde något speciellt för mitt hår, ibland kändes det knappt som om jag hade använt balsam alls. Det här är inte en produkt jag skulle köpa själv.
Lush Bubblegum Lip Scrub 25g (Lush, £5.50). Tyvärr var det här en produkt jag lite glömde bort efter att vi flyttade tillbaka till Finland. Jag använde den några gånger efter flytten, men sen glömdes den bort och har bara blivit i skåpet. Då vi ännu bodde i England använde jag den ganska flitigt. Eftersom man inte behöver så mycket per gång så finns det ännu en hel del kvar, men det börjar både vara torrt och ganska hårt, och bäst före datumet var för...längesen. Jag älskar doften! Den doftar väldigt mycket som bubblegum, och som deras Snow Fairy-julserie. Den skrubbade också läpparna riktigt ordentligt, och de blev alltid helt otroligt mjuka efteråt. Perfekt vintertid då jag brukar få torra läppar. Det här är en produkt jag gärna köper av igen!

Soap & Glory Beauty Sleep Accelerator Night & Flight Moisture Miracle 45ml (Boots, £13). Precis som med alla Soap & Glory-produkter doftar den här sååååå gott! Det här är en produkt som är riktigt, riktigt dryg. Den är perfekt för då ens hy behöver lite extra fukt. Jag använde den till exempel efter att jag hade använt en mask som gjorde min hy lite onödigt torr, då jag flög någonstans, och då och då när hyn bara kändes supertorr (speciellt vintertid). Min hy såg alltid så bra ut efteråt dessutom. Tyvärr är det här också en förpackning jag inte gillar, precis som Lumenekrämen jag skrev om en bit uppåt. Det blev lite, lite kvar i den nu då jag slänger den, för då jag skulle använda den sist hade krämen helt ändrat konsistens och blivit konstig. Det gjorde mig lite ledsen. Jag skulle gärna köpa av den igen.

L'Oréal Pure Clay Purity Mask 3 pure clays + Eucalyptus 7ml (Livbox oktober 2016). Jag har varit nyfiken på den här sen jag såg reklam om den då den kom ut, men det har aldrig blivit att köpa av den eftersom jag har en del ansiktsmasker på lager. Därför blev jag väldigt glad då man fick en tester i en av LivBoxarna! Jag gillade konsistensen på den, för den var varken för tjock eller för rinnig, vilket jag tycker de flesta ansiktsmasker jag prövat på sista tiden varit. Den gick lätt att applicera, och jag tycker också den var någorlunda lätt att tvätta bort. Jag upplevde att den nog gjorde min hy renare, men inte lika ren som många andra lermasker jag har prövat. Jag skulle gärna köpa av den ändå, för att ge den en ordentlig chans under en längre tid. Det känns som det var en produkt som man skulle behöva använda mer än en gång för att se någon skillnad.

Lemon Juice & Glycerine Lime & Yoghurt In-Shower body lotion 250ml (LivBox juli 2016). Som jag kanske har skrivit förut är det här ett märke jag inte riktigt gillar, för de flesta produkter jag prövat har inte alls fallit mig i smaken. Dessutom ogillar jag citrus-/citron-/lime-dofter i de flesta produkter. Den här tyckte jag ändå att doftade ganska gott, och jag tror det var mycket tack vare yoghurtsdoften i den. Jag har inte prövat en enda in-shower body lotion förut, så sådär i produktväg har jag inget att jämföra med. Jag tyckte den tog slut väldigt fort, men jag tror också jag använde lite drygt av den varje gång. Jag tyckte absolut att den återfuktade min hy, och den kändes inte alls torr och stram efteråt. Däremot återfuktade den kanske inte riktigt så bra som jag skulle behöva den här tiden på året. Jag tyckte inte den kändes för fet då jag använde den, men nu då tuben stått utanför duschen ett tag är det som hela tuben har en tjock, obehaglig fetthinna runt sig. Jag är inte helt säker om jag kommer köpa just den här i framtiden, men jag är nu mer nyfiken på att pröva motsvarande produkt av något annat märke. Men den passar nog bättre sommartid för mig.

Colgate Max White Expert White 75ml (LivBox april 2016). Som jag har nämnt förut ogillar jag tandkrämer som ska göra tänderna vitare, för de burkar snabbt få mina tänder att ila och kännas obehagliga. Den här gillade jag till en början, för den kändes så mjuk och var rätt skön att borsta tänderna med. Jag använde den aldrig mer än max en gång per dag. Men mot slutet upplevde jag ilande igen och slutade därför använda den. Jag upplevde inte heller någon direkt skillnad i färg på tänderna. Jag skulle inte köpa av den här själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar