Ett besök till Ikea och sura, jobbiga människor

I fredags tog vi Ikea-bussen ut till Ikea i Vanda för att handla lite. Det är ett tag sen sist vi åkte dit för att handla lite mera, för det är riktigt jobbigt då man inte har en bil att åka dit med. Vi hade några grejer på handelslistan som vi behövt ett tag, och eftersom de börjat sälja julgrejer köpte vi en del sånt också.


En av de största orsakerna för besöket var för att köpa två pallar vi tittat på på hemsidan. Vi har velat ha nattduksbord till sovrummet, men eftersom vi valde att köpa en så stor säng som vi kunde få plats med finns det lite för lite utrymme för att ha ordentliga nattduksbord, i alla fall som vi hittat och haft råd med. Istället hittade vi de här pallarna som vi tyckte var snygga och som passade dit. Perfekt lösning!


Jag märkte också att det tydligen inte är det minsta okay att köpa julgrejer i oktober. I alla fall inte enligt andra människor. Vi har inga planer på att börja julpynta innan december, men eftersom vi börjar från noll då det kommer till julgrejer tyckte vi att det är bättre att köpa lite varje månad istället för att köpa alla julgrejer vi vill ha i en enda stor klumpsumma samtidigt som alla andra köper sånt, och det börjar vara svårt att få tag på. Vi äger inte en enda julpyntsgrej från förut, så det blir ändå att köpa en del också fast vi inte ens kommer pynta sjukt mycket alls till julen. Men det var massor av människor som blängde surt, och till och med förbannat, på grejerna i våra kassar då vi var påväg hem. En gubbe sa till och med riktigt vresigt att det nog ännu är två månader till julen. Herregud människor, sluta bry er så mycket om vad vi köper. Inte ens om vi skulle bestämma oss för att pynta hemma redan nu skulle det vara något de skulle behöva titta på, så VAD är problemet? Det var inte ens så att vi köpte sjuka mängder julgrejer. Vi skaffade det vi vill pynta julgranen med (och två små flaskor julmust, men de var undanstoppade i en väska, så dem kunde de inte se).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar