02 juli 2014

Fish and Chips och gelato

På fredagkväll tog vi med oss våra gäster till Harry Ramsden's som är vårt favoritställe att äta fish and chips på (jaaa, jag känner att jag berättat det hur många gånger som helst, men det är värt att upprepas!). God mat och fantastiskt sällskap, och för en gångs skull var vi där då personalen inte var överstressad och därför hade de tid att prata lite extra med matgästerna. De är sjukt trevliga. Den här gången fick vi också se hur ställets hamburgare såg ut, och de såg riktigt goda ut! Själv valde jag att äta fish and chips, som vanligt då vi är där. 

Vi hade tänkt äta efterrätt där också, men de råkade inte ha kvar av sin hemgjorda glass längre den kvällen, så vi bestämde oss för att istället göra ett besök till matfestivalen som pågick i stan.

Där åt vi gelato från en lokal glassbar som deltog i festivalen. De har röstats fram till det 6e bästa stället i UK att ät glass, och det bästa på brittiska sydkusten. Per och jag valde att dela på en burk. Glassorterna vi valde var jordgubb, cookies and cream och mint med chocolate chips. Vi har ätit av deras glass förut, och den är gooooood! Absolut värd att pröva om man kommer till stan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar