Empties: En hel del tea tree

Den här gången blir det ingen gruppbild på mina empties eftersom en del av produkterna tog slut medan jag ännu var i England och det kändes väldigt onödigt att ta med tomma burkar till Finland, och en del har tagit slut under tiden jag varit i Finland.

Tea Tree Toner Tabs 5st (Lush £1.00/st). De här köpte jag mest för att jag var nyfiken. De fungerar så att man släpper ner en i varmt vatten, och sen "ångar" ansiktet. Det öppnar porerna, och ska på det viset göra att huden bättre drar i sig tea tree-oljan(?). Jag är inte helt säker om jag tyckte det gjorde allt för mycket verkan, men det var väldigt skönt att ånga ansiktet, och nog öppnade det porerna alltid. Tror också att huden gillade tea tree-ångorna, så jag kunde nog tänka mig att köpa av dom här igen!
Bioré Deep Cleansing Pore Strips Combo 7 Nose Strips & 7 Face Strips (Boots £10.99). De här är av samma märke som mina tidigare favoriter, men den här gången valde jag att köpa en där man fick strips för både näsan och ansiktet. Och vad kan jag säga? Fortfarande en stor favorit, och de gör verkligen vad de ska! Fortsättningsvis det bästa märket av sådana här som jag någonsin testat. De är absolut värt sitt pris, också fast de är mot det dyrare hållet. De här tänker jag absolut fortsätta köpa!Tea Tree Squeaky-Clean Scrub 100ml (The Body Shop £6.50). Det här är nog en av de bästa face scrubs jag har prövat. Jag märkte redan efter första användningen att mitt ansikte såg mycket bättre ut. Den har inte väldigt hårda korn i sig, så den är väldigt snäll mot huden. Den löddrar väldigt bra, har en inte allt för stark lukt, och jag tycker inte att den torkar ut min hy. Det här är en produkt som fått stå i duschen, så jag har använt den 3-4 gånger i veckan, vilket gjort att det räckt otroligt länge. Det här är bara första tuben jag använt, och jag tycker jag haft den i en halv evighet. Den här har jag redan köpt ny av!
Aussie Mega Instant Conditioner 400ml (Boots £5.99). Den här har dykt upp i ett tidigare empties-inlägg, och den fortsätter vara en favorit. Det gör mitt hår mjukt och glansigt. Det jobbigaste är väl att balsamet (som alltid) tar slut så otroligt mycket snabbare än schampot! Soap & Glory The Righteous Butter Lotion 500ml (Boots £10.00). Jag prövade den här produkten i body butter-format då jag fick den med i den där asken jag köpte efter jul. Eftersom jag gillade den, men föredrar lotions så skaffade jag den här gigantiska pumpflaskan med lotion-varianten för ett bra tag sen. Precis som alla Soap & Glory-produkter doftar den här så otroligt gott, och den här flaskan räckte galet länge. Tyvärr var det mer eller mindre omöjligt att få ut det sista lilla på bottnen då det började ta slut. Min annars ganska känsliga hy mådde hur bra som helst av den här produkten, den drog fort in i huden och huden blev supermjuk. En liten klick räcker dessutom väldigt långt. Jag gillade att den var i pumpflaska, för det gjorde det så mycket lättare att ta av produkten, och man lärde sig fort hur många pumpar som behövdes. Det är också en kräm som väldigt bra rann ner för kanterna då det minskade i flaskan, så det blev inte en hel massa kvar på kanterna. Till näst har jag en  annan variant att pröva, men jag kunde bra tänka mig att köpa den här igen!
Mudd Original Mask 10 Application Pack 100ml (Boots £4.99). Jag köpte den här i en engångsförpackning för ett bra tag sen och bestämde mig sen för att köpa den i en större variant eftersom jag gillade den så mycket. Det står att den ska räcka till 10 gånger, men jag tror jag använde av den runt 12-13 gånger kanske. Man behöver inte vänta väldigt länge innan den börjar torka lite, och man känner verkligen att den gör verkan. Den drar effektivt ut överlopps fett från huden, men jag tycker ändå inte att den torkar ut min hy (vilket många masker gjort). Min hy ser absolut renare och bättre ut efter att jag använt av den här. Den här kan jag bra tänka mig att köpa igen, för den är inte alls väldigt dyr med tanke på hur dryg den är.
Eveline Cosmetics Coenzymes of Youth Q10 Plus R Self-absorbing mask Soothing and calming SOS (Tokmanni 1€). Den här ansiktsmasken skaffade jag mest bara för att den var billig, och jag inte har med mig någon form av masker till Finland. Man ska stryka den över ansiktet och låta den absorberas. Tyvärr var den lite för fet för min hy, så jag fick ändå torka bort en hel del av den. Däremot doftade den väldigt gott, och hyn kändes väldigt "lugn" efteråt. Väldigt skön känsla. Och så var beskrivningen lustig, hehe. Tyvärr märkte jag följande dag att det hade ploppat upp några finnar, och jag antar att de hade med den här att göra eftersom jag inte sett av dem innan och det här var den enda avvikande produkten jag använt. Nog inget jag kommer att köpa igen.
Tea Tree Water 100g (Lush £3.95). Jag såg så himla många bloggare hylla den här produkten att jag helt enkelt var tvungen att köpa en flaska. Det här är en otroligt dryg produkt. Jag har använt av den i princip varje morgon och kväll + lite utöver det, och den här lilla flaskan räckte i exakt två månader. Och jag ÄLSKAR den här produkten mer än jag älskat någon annan skönhetsprodukt förut tror jag! Den har gjort så otroligt mycket för min hy, och jag skulle nog inte klara mig utan den här längre! Om du har problemhy eller har perioder då din hy blir lite crazyig, pröva den här!! Enligt mig är den värd varenda pence. Den är otroligt dryg och den har gjort så mycket för mig. Jag föredrar att spraya lite på en bommullspad och dra över ansiktet, men det går också att bara spraya rakt i ansiktet.


Tea Tree Night Lotion 30ml (The Body Shop £9.00). Den här har jag skrivit om förut, både en och två gånger. Den fortsätter vara en favorit då det kommer till nattkrämer, och följande flaska är redan köpt. Den känns väldigt lätt på huden, och den gör inte min hy oljig över natten. Ett stort plus! Den hjälper dessutom till att göra min hy renare, och den känns väldigt skön och uppfriskande på ansiktet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar