20 november 2013

Lite nytt

Min blogg har blivit väääldigt full av inlägg om olika skönhetsprodukter och sånt på sista tiden, och det var väl aldrig meningen då jag började blogga. Men jaaa, här kommer ett till inlägg i den kategorin.

För ett bra tag sen beställde jag lite saker från Body Shop. Dels för att jag behövde lite nytt, och dels för att de hade 4 för 2. Då paketet inte ännu hade dykt upp i måndags, trots att det blivit skickat nästan två veckor innan (och det skulle ta högst 5 dagar för det att dyka upp), bestämde vi oss för att kontakta dem. Det visade sig att paketet, enligt posten, blivit levererat den 8e, men hos oss har det aldrig dykt upp. Och det har inte heller kommit tillbaka till Body Shop. Så tydligen har någon annan blivit glad. 

I vilket fall som helst skickade Body Shop iväg det igen, den här gången som express delivery, så idag dök det upp! Visserligen hade de bara tre av de fyra saker jag beställt, men det som inte dök upp var inte så viktigt.
 Handkrämen doftar pepparkakor, glögg och hyacinter! Hur fantastiskt! Doftade på en annan produkt i samma serie då vi var i Guildford, och den doftade inget vidare. Den här däremot, mmmmm!
 Ny ansiktskräm dök också upp. Sist beställde jag en liten tub av den (den till höger), och det räckte i en halv evighet, så den stora jag fick nu kommer troligen aldrig ta slut.

1 kommentar:

  1. Är det en ögonkräm den till höger? Tycker jag ser "eye/yeux" på den xD
    Du får berätta om den är bra sen för jag skulle vilja hitta en själv!

    Tydligen inte bara jag heller som tycker ansiktskrämer räcker i en halv evighet! Men sen igen så tar jag hellre för lite än för mycket (och tar lite till om det behövs), istället för att dränka ansiktet... då känns det bara flottigt och blä :S

    SvaraRadera