22 november 2013

Guildford, lördag 9 november

För två veckor sen åkte vi iväg till Guildford för att njuta av en lugn helg. Jag fördrev tågresan med att dricka varm choklad och läsa en historietidning.


Vi hittade ett sött ansikte på strykbrädan i vårt hotellrum.
Det kommer ett längre inlägg om hotellet senare, men vårt rum var ganska stort och sängen var enorm!
Utanför fönstret fanns ett tjockt lager löv som fallit från träden. På de flesta ställen såg man inte ens skymten av gräset längre. 
Efter lite slappande på hotellet begav vi oss in till centrum. Där blev det middag på Pizza Express. Fantastiskt trevlig personal, och god mat som vanligt.
Vi passade också på att dela på lite glass till efterrätt.
Efter maten förflyttade vi oss kanske 100 meter från restaurangen, till G Live. Största orsaken till vårt besök till Guildford var för Pers födelsedagspresent av mig. Vi skulle se Bo Burnham, en amerikansk komiker. Jag hittade honom på YouTube för antalet år sen, innan han hunnit bli väldigt känd, och nuförtiden turnerar han både i USA och England! Ganska häftigt. Hans humor är lite udda, men vi gillar honom! En stor del av hans humor är genom låtar han skrivit. 

Vi hängde på G Live antalet timmar innan showen började, men eftersom det hunnit bli mörkt och ännu kallare då vi gick från restaurangen var vi för lata för att gå tillbaka till där alla butiker var. Till slut var det i alla fall dags att se Bo! Han hade blivit ombedd att ha en paus i sin show, vilket han inte vanligen har, och han sa att han inte visste vad han skulle göra under pausen. Hur löste han det? Jo, ställde sig som på bilden här under. Han stod så 5-10 minuter av pausen, innan han gick iväg. Under tiden han stod där ställde sig en massa folk vid scenen och fotades "med" honom.
Vi hade tänkt gå tillbaka till hotellet efter showen, eftersom det bara tog ungefär 30 minuter att gå den biten. Men, vi blev lata och tog taxi, vilket visade sig vara en bra idé eftersom det började ösa ner. Väl tillbaka på hotellet beställde vi lite mat till rummet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar