29 oktober 2013

Hallå!

Vi överlevde stormen. Det har varnats om den i ungefär en vecka, så jag förväntade mig en riktigt ordentlig storm, men just här vi bor hände inget värre. En del fallna träd och det ven en hel del natten mellan söndag och måndag. På Isle of Wight som finns en liten bit från Bournemouth mätte man de hårdaste vindarna i landet, 99mph (~ 44 m/s), och tågtrafiken i södra delarna var under måndagen ungefär nonexisterande på grund av alla fallna träd. Men som sagt, vi märkte inte av stormen väldigt mycket. Den verkade sådär överlag vara värre i östra delarna av landet.  

Annat då? Tja, uni, uni och ännu mera uni. Hoppas få bättre koll och ordning på det mesta inom de kommande två veckorna, så hoppas få tid och ork att blogga lite mer! Visserligen händer det inte allt för mycket just nu. Men på lördag hoppas vi att vädret är fint så vi kan åka och se lite fyrverkerier (inför Guy Fawkes night) och helgen efter det åker vi till Guildford. 

De senaste veckorna har vi bokat en hel massa flygbiljetter. 15-30 december är BÅDE Per och jag i Finland. Första gången vi flyger båda vägarna tillsammans! Ska bli kul. Dessutom har vi bokat flygbiljetter för en välbehövlig semester i början av 2014.

Och så väntar jag spänt på två paket. Det ena innehåller andra hälften av H&M-grejerna jag beställde i början av september(!) och det andra innehåller något för mina fötter. Väntar ivrigt! Båda paketen borde dyka upp under den här veckan. Iiiik!

2 kommentarer:

  1. Hahhaha, läste att det ena paketet du väntar på innehåller DINA FÖTTER. :D What.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, det hoppas jag att det inte gör! :D:D Sku vara lite läskigt. :D

      Radera