14 maj 2012

Planer

Kände att kalendern där till höger var så dyster så jag fyllde på den med några av sakerna jag har att se framemot. Känns skönt att det finns så mycket att se framemot eftersom mina dagar just nu slukas helt av pluggande. Då jag pluggat färdigt är jag degig hela kvällen för att jag är så trött, så det blir inte så mycket gjort.

Efter två dagar har jag kommit så långt att jag gjort alla extra anteckningar och det är bara att börja repetera allt och försöka friska upp minnet och memorera sånt som inte riktigt fastnat första gången. Skönt! Och om drygt två veckor är första omgången av proven över. Helgen genast efter det åker vi iväg på en minisemester till London (välbehövlig ledighet efter 1,5 månaders konstant pluggande!!). Kommer inte berätta mer om det just nu, men hoppas på att ha en hel drös foton att dela med mig efter det. 

Jag har pluggat färdigt för idag och sitter nu och njuter av en burk Pepsi, tittar på TV med ett halvt öga, bloggar både här och där, gör anteckningar om bloggidéer och byker. Maskin 2 av 4 är just nu i maskinen. Per slutar jobba om drygt 45 minuter. Vi borde få vår veckoshopping något tag mellan 6 och 8 och sen ska vi laga mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar