26 maj 2012

Dagens shopping

Jag blev klar med pluggandet ganska tidigt idag så vi åkte in till stan en sväng. Jag har letat efter solglasögon ganska länge, har haft problem att hitta några jag trivs med, är tillräckligt små (mina vanliga glasögon har barnglasögonbågar) och ser någorlunda bra ut på mig. Hittade ett par i Boots sist vi var in till stan men köpte dem inte. Men bestämde mig under veckan att jag nog ville ha dem. De är barnsolglasögon och kostade £10. Inte så farligt dyrt tycker jag, och de är passliga! Inte för små (fast de ser pytte ut) och inte för stora.
Efter det tog vi en kort paus på en Caffè Nero och drack en mango och passionsfrukt-juice-sak mixad med is. Caféet var riktigt svalt och skönt, och juicen också. Skönt med tanke på att det är omkring 30 grader i solen och blåser varmt.
Sen sökte vi oss hemåt (letade också efter ett par jeansshorts, men hittade inga som var tillräckligt långa (vill inte gå klädd i något som är så kort att det ser ut som ett par trosor gjorda av jeanstyg) och billiga så det blev inget köp). Stannade till vid 99p store och fortsatte vårt shoppande med temat barnsaker. Jag ville ha såpbubbelblandning så det blev en stoooooor flaska och sen två små som satt fast i ett hopprep. Och så köpte vi smaksatt vatten (för barn) i gulliga förpackningar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar