Empties april 2017


Cien Provitamin Conditioner Repair & Care For dry & damaged hair 300ml (Lidl, ~2€). Den här har en väldigt typisk doft för lite billigare schampon och balsam. Jag har inte så mycket emot doften, för den doftar ganska rent och fräscht. Jag kan inte alls påstå att det här är något otroligt jättebra balsam, men det gör sitt jobb och mitt hår är mindre spretigt, och det blir mjukare. Det här köpte jag då jag desperat behövde ett balsam, och nu använder jag dessutom det tillhörande schampot. Jag skulle utan problem kunna köpa av det igen, och kommer troligen göra det också. Det är bra då man har ett schampo utan ett passligt balsam till.
Palmolive Naturals Smooth Delight with macadamia oil, cocoa and moisturaising milk 50ml (LivBox oktober 2016). Den här hade en doft jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte. Också fast jag gillar "nötigare" dofter så finns det vissa jag ogillar, och jag tror den här är någonstans där på mitten. I övrigt var det en ganska vanlig Palmolive-duschtvål. Men jag tyckte min hy kunde kännas ganska torr ett tag efter att jag stigit ut duschen. Jag tror inte jag skulle köpa den här själv, mest på grund av att jag är osäker om jag gillar doften eller inte.


Flowers by Kenzo ~3ml (LivBox november 2016). Det här var också en doft jag är lite osäker på. Den påminner mig om något, men jag kan inte riktigt komma på vad det är. Men det känns som en sådan där doft väldigt många använde ett tag, och jag vill minnas att jag sett en hel del reklam om den här under åren. Jag gillade doften, men ändå inte, och jag vet inte ens hur jag skulle beskriva den. Jag hade inget emot att använda den, men jag är osäker om jag själv skulle köpa av den.
Strawberry Body Sorbet 200ml (The Body Shop, 15,00€, men köpte den på erbjudande för 10€). Deras body sorbets har jag varit väldigt nyfiken på sen de först kom ut, men det har inte blivit av att köpa. Sen då de hade dem på erbjudande bestämde jag mig för att det nog var dags. Doften är FANTASTISK! Doftar godis! Den känns också väldigt intressant, det är som den är lite grynig. Nästan lite som det mest bara skulle vara jordgubbspuré man smörjer på kroppen. Det känns också lite smågrynigt på kroppen en stund tills det har dragit in. Jag tyckte inte det var så jobbigt, men om man skulle ha bråttom skulle det vara värre. Skulle nog inte vara så roligt att dra på sig kläderna fort efter. Just på grund av grynigheten drog den inte in så fort i huden tyckte jag. Den här skulle inte passa mig då det är mitt i vintern, för den återfuktade inte massor, men helt tillräckligt för mig just nu, och ännu bättre sommartid. Jag vill absolut köpa av den igen! Och gärna också pröva andra dofter. Tyvärr var den inte alls väldigt dryg tyckte jag, så 15€ för den kändes lite dyrt, så kommer nog vänta på något erbjudande igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar