Empties mars och april 2016


Eftersom det inte blev något empties-inlägg förra månaden känns det som jag har sjukt många produkter att skriva om den här gången.

Bodyfine Hair Återfuktande Schampo 300ml (Tokmanni, 0,89€). Det här schampot köpte jag mest för att pröva, och det var förvånansvärt bra. Jag tyckte att det återfuktade bra, det återfuktade till och med hårbottnen och gjorde att det inte kändes torrt och stramt efteråt. Ett plus sådär vintertid! Det var riktigt bra, med tanke på det låga priset. Inte det bästa schampot jag prövat, men det hade jag nog inte förväntat mig heller. Men ändå helt okay. Det räckte ganska länge. Jag kunde nog köpa av det igen, men det är nog inte ett schampo jag väljer framför ett annat jag gillar.
Bodyfine Hair Återfuktande Balsam 200ml (Tokmanni, 0,89€). Precis som med schampot var det här en produkt som var förvånansvärt bra med tanke på det låga priset. Balsamet var väldigt mycket rinnigare än något annat balsam jag testat förut, men det gjorde att det räckte väldigt länge. Det är nog första gången både balsamet och schampot tagit slut ungefär samtidigt! Så det berättar hur drygt det var. Det kändes som om man inte behövde värst mycket åt gången, också något jag gillade. Nog ett balsam jag kunde köpa av igen, men jag föredrar nog andra sorter jag prövat.
Palmolive Naturals Mild & Sensitive 250ml (Tokmanni, 1,85€). Det här är en av mina favoritduschtvålar! Jag gillar doften, för den är väldigt mild och doftar liksom...rent och fräscht och inte så mycket annat. Vet inte riktigt hur jag skulle beskriva doften. Doften är inte heller väldigt stark, och håller (tyvärr!) inte i sig allt för länge efter att man stigit ur duschen. Den återfuktar huden bra. Absolut en produkt jag kommer att köpa av igen!
Simple Oil Balancing Exfoliating Wash Soap Free with active ingredients Zinc PCA & natural antibacterial 150ml (Anttila, ~4€). Som jag nog nämnt förut gillar jag Simples produkter. Den här var nog inget undantag. Jag vet inte om jag prövat så många produkter förut som varit tvålfria, och jag gillade den här, så det blir nog att testa flera sådana! Jag tyckte den exfolierade helt okay, men det var inte så mycket gryn i den så jag tyckte ändå inte riktigt att det kändes som en exfoliating wash. Trots det så kändes huden absolut ren av den! Jag tyckte inte heller att den torkade ut min hy lika mycket som många andra produkter, troligen tack var att den var tvålfri. Jag kunde nog köpa den här igen! 
Cien Anti-Age Hand Cream with Beeswax, Vitamin E & SPF 10 125ml (Lidl, 1,99€). Den här har jag skrivit om förut, och det är fortfarande en riktigt bra handkräm! Den drar in i huden fort, doftar inte speciellt mycket och lämnar inte en jobbig hinna på händerna sådär som vissa handkrämer brukar kunna göra. Jag gillar att den är SPF 10, men ändå kostar så lite som den gör. Den är väldigt dryg och räcker väldigt länge. Man behöver bara en liten klick, och man behöver inte använda den väldigt många gånger under en dag trots att man tvättar händerna ofta. Den doftar inte heller speciellt starkt. En handkräm jag kommer att köpa av igen!
Colgate Max White One 75ml (december 2015s LivBox). Jag gillar inte riktigt tandkräm som ska göra tänderna vitare, jag vet inte riktigt varför. Vissa sorter har fått mina tänder att ila, så jag förknippar dem väl med det. Den här var ändå helt okay, den fick inte mina tänder att ila jättemycket, och tänderna kändes väldigt rena. Då det kommer till hur vita tänderna blev vet jag inte riktigt vad jag kan säga. Nog blev dom kanske aningen vitare, men inte sådär väldigt märkbart vitare. Jag skulle knappast köpa av den själv.
Head & Shoulders Anti-dandruff shampoo Classic 75ml (november 2015s LivBox). Jag älskar doften av Head & Shoulders och håret får lite volym och känns luftigt och härligt rent, men tyvärr verkar den inte riktigt passa mig. Jag har aldrig köpt av den själv, men har utöver den här då och då använt av den då jag inte haft med schampo och personen jag lånat av haft av den. Av någon anledning känns mitt hårbotten väldigt torrt av den, och det börjar klia. Därför tror jag inte att jag skulle kunna tänka mig att köpa av den själv.
Colgate Max White One Optic 19ml (februari 2016s LivBox). En till tandkräm som ska göra tänderna vitare. Från samma serie som den föregående. Liten besvikelse att få dem så nära inpå varandra, tycker jag. I stora drag gäller exakt samma om den här som den föregående. Den största skillnaden var att den här tandkrämen var blå istället för vit. Kändes som allt blev blått av den.
Boots Essentials Facial Exfoliating Sponge Fragrance Free (Boots, £1.50). Den här köpte jag för att jag ett tag varit intresserad av att testa någon sådan här produkt. Den funkade verkligen bra, och huden blev SÅ mjuk av den! Det var inte något man kunde använda varje dag riktigt, det var i alla fall lite för mycket för min hy. Jag gillade den väldigt mycket, och kommer säkert köpa av den igen. Tyvärr kan man inte använda den sådär hemskt länge, så i längden skulle det nog bli rätt dyrt.
My Burberry 2ml (Tester). Det här är en tester man fick med i någon butik då man köpte något annat. Jag är värdelös på att beskriva hur parfymer doftar, så jag kommer nog inte ens försöka. Det jag däremot kan säga är att jag verkligen gillade den här doften! Kunde bra ha den här parfymen i fullstorlek. 
Agent Provocateur Fatal Pink 2ml (Tester). Också en man fick med från någon butik. Ännu en doft jag verkligen gillade och bra kunde ha i fullstorlek. Den känns lite "lättare" och "ljusare" än den föregående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar