Flera promenader

När den här veckan började bestämde vi oss för att vi ska börja ta en promenad varje kväll, eller i alla fall nästan varje kväll. Så länge vädret tillåter det. Vi har så länge tänkt börja med det, men det har inte blivit av. Men nu äntligen!

I måndags var det riktigt skönt väder, det var ännu ordentligt med snö och det var ganska varmt ute. Annat var det på tisdagen och onsdagen... Halt som attan! Och blött.

I måndags gick vi en runda förbi ett nytt bostadsområde. Det var nästan lite läskigt, för där finns en hel drös med nya hus (alla är inte klara ännu), men inga människor alls. Som en liten, liten by utan några andra människor alls. Då och då körde det förbi någon bil, och det lyste i vissa av fönstren, så några byggarbetare verkade finnas där ännu, men man såg inte av dem. Fina blir husen i alla fall!Vi hade hittat en rutt på kartan, men den visade sig att delar av den mest bara var skidspår just då. Så vi fick pulsa på i snön för att inte förstöra spåren. Lite extra träning, hehe. Sjukt mycket snö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar