Fler julmarknader

I lördags passade vi på att besöka några julmarknader till. Eller ja, en i alla fall. Och sen något annat jul(?)evenemang. 

Det blev såklart ett besök till Tomasmarknaden. Dit var vi förra året också. Eftersom vi i år var dit på en lördag runt klockan 14 var det smockfullt med folk och riktigt svårt att ta sig fram. Det gjorde tyvärr att besöket inte blev riktigt så rofyllt som det kunde ha varit, för man fick helt enkelt röra sig framåt med strömmen, så man hann inte titta så hemskt mycket. Men det blåste i alla fall inte alls lika mycket och kallt som förra året!Efter en runda där strosade vi vidare in mot centrum. På vägen hittade vi Fazers café som stod och delade ut muggar med Blossa-glögg. Passade perfekt med lite varm dryck, tyckt vi.

Vid Kampen pågick också något julaktigt evenemang som vi tittade lite snabbt på eftersom vi ändå gick förbi. Där fanns inte så mycket för oss.


Tyvärr har det inte blivit att besöka så många julmarknader för vår del i år som jag skulle ha önskat. Vi hade planer på att besöka en till, men den var samma dag som den i tyska skolan, och eftersom vi vaknade lite sent den dagen orkade vi inte försöka hinna med båda. Dessutom var det mer eller mindre storm, och den andra marknaden var på Sveaborg och jag kände inte för att behöva åka färja i det vädret. Förhoppningsvis blir det ett besök dit nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar