August Favourites 2015Hörselskydd. Tråkigt nog behöver man ännu skydda sin hörsel om man tänker vara i vår lägenhet på en vardag. Vi har nu skaffat hörselskydd för dagarna, och använder öronproppar bara på nätterna för att minimera de där obehagliga väckningarna då de borrar klockan 7 på morgonen så golvet skakar och man inte ens hör vad man själv tänker. Hörselskydd behövs också om man inte vill bli helt galen av oljudet.


Love Actually-parfym. Hittade den här favoriten då jag plockade bland mina parfymer. Jag har haft den ganska länge, och älskat den enda sen jag fick den. Blev så glad då jag upptäckte den igen!

Milbona Crispy Flake. Lidls yoghurt med müsli. Min favorit är naturell yoghurt med jordgubbsmüsli (men vi hade ingen sådan kvar då jag tog fotot). Gott mellanmål!


Orkidéerna och marknaden. Månadens sista favorit(er) är världsmarknaden som var tidigare under månaden, och orkidéerna vi köpte där.

2 kommentarer:

 1. Håller de fortfarande på och borrar??! D:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tyvärr... -.- Allt arbete i alla husen här skulle vara klart i augusti 2015. Jo absolut! Som det verkar tar det ALDRIG slut. Blir så trött och ledsen och arg. :( Vi lovades att vi inte längre skulle störas av arbetet då vi flyttade in, och det stämmer ju INTE. Vi lånade en decibelmätare för ett tag sen, och borrljudet kommer upp till nivåer som räknas till oljud. Såååååå trevligt.

   Bastun som de lade upp lapp om att skulle vara klar till midsommar är fortfarande inte klar. Och då sa de att orsaken till att den inte blev klar som planerat är för att de nya dörrarna var försenade. Men HUR försenade kan de vara?!

   Radera