Kaffemaskin

I augusti 2013 fick vi en sådan där kaffekapselmaskinsak. Eftersom vi bodde i England tog vi inte med den, utan använde den någon gång ibland då vi var i Finland. Nu då vi flyttade till Finland fick den följa med till vårt nya hem! 

Igår hade vi äntligen skaffat nya kapslar till den och skulle alltså använda den. Men nej. Nej nej nej nej! sa maskinen. Den lät som den skulle och allt sånt, men den sög inte i sig något vatten. Så alltså en ganska värdelös kaffeapparat, för då den inte sög i sig något vatten så kom det inte heller något ur den. Vi googlade runt för att få tips på vad man kunde göra, och ringde också deras kundtjänst, men inga tips hjälpte. Den bara surrade, men inget vatten togs in eller kom ut.

Per rotade fram kvittot och var idag in till Gigantti för att höra vad vi skulle göra. Eftersom vi hade garanti kvar på den sa de att de byter ut den, för det är ingen idé att skicka den på reparation. Så vi åkte iväg till Itis nu under kvällen och fick den utbytt. Jiippii! Känns ändå lite småtrist, för den andra var knappt använd. Men slutet gott, allting gott, I guess.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar