30 juli 2013

Rockoff

Rockoff började den 19e, alltså sista fredagen jag var där. Hade tur som hade sista praktikdagen då, och alltså inte behövdes störas av dem då jag behövde upp tidigt. De testade något under torsdagkvällen, men blev tyst ganska tidigt. Under de två Rockoffkvällar jag var på Åland var det ljud till ganska sent. Också fast musiken tystnade vid 12, så skreks det en hel del då folk gick därifrån. Vi kunde ju se delar av området från vardagsrumsfönstret (jag sov i vardagsrummet), så man hörde det mesta väldigt bra. Men, stördes inte av det, så för mig gjorde det inget. 
Vi tog en snabb vända runt området både på fredag och lördag. De hade verkligen lyckats med att göra så man inte kunde se scenen från nästan någon vinkel! Man såg typ bäst bakom scenen och sen från lekparken.


Jenny och jag passade på att köpa varsin doughnuts på lördagen. Kostade bara 80 cent styck och var himmelskt goda. Jag var förvånad över hur billiga de var, känns väldigt ofinskt och oåländskt att något ätbart är billigt. Kunde ha ätit betydligt fler än en! Jag åt en med hallonglasyr och Jenny tog en med chokladglasyr. Senare under kvällen doftade det doughnuts i vardagsrummet, vilket var lite intressant eftersom vi ät upp dom medan vi ännu var ute. Men tydligen blåste det ditåt, och doften från vagnen tog sig dit upp. Mmmmmm!
På lördagen hämtade Linda kaka. Mmmmmm!! Så sjukt gott!


1 kommentar:

  1. Åååååh dom där doughnutsen!! :D~~ Så sjukt goda! Synd att vagnen försvann samtidigt som Rockoff...

    SvaraRadera