27 april 2012

Lång dag

Det här har blivit en lång dag. Är riktigt trött nu och ser framemot middag att Per ska komma hem om drygt två timmar. Och att få sova!

Det började ösregna då jag gick till uni idag, så jag var genomblöt väldigt länge. Inte vidare roligt då jag redan ett tag varit påväg att bli förkyld. Imorgon vaknar jag säkert med feber och ordentlig flunsa.
Lämnade in Public Affairs-uppsatsen och skulle sen hämta ut nyckeln till en av radiostudiorna, men hon som var där före hade problem, så jag fick vänta en extra timme innan jag fick den. Gjorde en telefonintervju med the Health Protection Agency om hälsoriskerna med OS. Hade en del problem med det också, ett av numren jag fick fungerade inte så vi ringde varandra några gånger från olika nummer innan det ordnade sig. Kom hem runt halv tre och sen hade jag en hel drös med pluggande framför mig. Blev klar med det klockan 6 (diskade lite och vek byke och åt där emellan också). Ska ännu diska det sista och sen så småningom börja laga mat.

Imorgon ska jag vara vid uni klockan 12 för jag och hon jag jobbar med ska spela in vår egen del till podcasten och sen plocka ihop klippet. Så efter imorgon borde alla inlämningsuppgifter vara gjorda för det här året. Sköööööönt!!! Sen är det bara en hel del pluggande inför prov. Har andra försöket att klara shorthand provet på onsdag. Har blivit bättre, så hoppas på att klara det den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar