Toapapper som är...tjaa...skit

En sak jag verkligen inte förstår är valet av WC-papper på många (de flesta) allmänna platsers toaletter. Det är så tunt att man i princip ser igenom det och det är hårt som sten. VARFÖR väljer någon sånt papper? Eller frågan är väl egentligen VARFÖR väljer någon att tillverka sånt papper?! De som äger de frabrikerna kan knappast ha använt det. Någonsin. (Min pojkvän anser att de därför borde straffas, och jag håller med).

Man måste använda hur mycket papper som helst för att det ens ska vara någon idé, men det spelar ingen roll hur försiktig man är, det gör ont i alla fall. Det är som att torka sig med sandpapper. Att gå på toaletten är liksom någon form av självskadebeteende.

Det är säkert billigt, och det är väl därför så många ställen väljer det? Men de sparar antagligen ändå inte så hemskt mycket pengar då alla använder massor av papper. Skulle de ha bra papper skulle det inte gå slut riktigt lika fort, vilket betyder att de kunde lägga ut lite mer pengar på bra papper och ändå inte använda mer pengar än tidigare.

Samma gäller en sorts pappershanddukar. De är ännu hårdare (vilket jag inte trodde var möjligt). Det är som att försöka torka händerna med ritpapper.

1 kommentar:

  1. För att inte tala om flygplansservetter! JÖSSES sån plast!

    SvaraRadera