29 maj 2017

Empties maj 2017Nivea Caring Shower Silk Mousse 35ml (BetteBox, december 2016). Den doftar ganska likt många andra Nivea-produkter, en doft jag tycker rätt bra om. Men på något sätt tycker jag det finns någon extra doft i det som påminner mig mycket mer om något i stil med många intimtvålar och liknande produkter. Som namnet säger är det en mousse, nästan i stil med raklödder. Löddret är otroligt mjukt, och en liten, liten klick räcker förvånansvärt långt. Den känns mjuk mot huden, och jag tyckte faktiskt att den återfuktade lite eftersom min hy knappt alls kliade efteråt, och jag kände inte ett desperat behov av att använda body lotion efteråt. Jag trodde den här pyttelilla förpackningen skulle ta slut superfort, men den räckte utan problem till flera tvättar, också fast jag första gången tog lite väl mycket då jag inte trodde den skulle vara så dryg. Jag vet att Nivea har flera sorter, och jag skulle gärna pröva på fler! Det här är en produkt jag troligen kommer köpa av själv.

SebaMed Clear Face Deep Cleansing Facial Toner 150ml (Yliopiston Apteekki, 8,40€). Den här har jag haft av förut och tyckte då väldigt bra om den. Den här flaskan använde jag typ hälften då jag först köpte den, men sen blev den att stå ett längre tag innan jag nu använde det sista. Jag tycker den nog har lite verkan, och den här flaskan räcker rätt länge. Den doftar absolut inte gott, och ibland nästan tåras mina ögon av den. Också fast jag inte längre är riktigt så imponerad av den som jag var först så skulle jag nog kunna köpa av den igen, och kommer troligen göra det också. Bland de toners jag har prövat känner jag ändå att den här har gjort mest verkan. Den hjälper till att dämpa finnar och göra att inte alla som ser ut vara på väg ploppar upp.

Jordan Clinic Total Protection 75ml (BetteBox, december 2016). Jag blev riktigt glad då det kom en tandkräm som inte hade som huvudsyfte att göra tänderna vitare. Det här var faktiskt en tandkräm jag tyckte ganska bra om. Den har en ganska stark mintdoft, och kändes som en rätt vanlig tandkräm. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen eftersom det var en helt vanlig tandkräm. Jag märkte ingen skillnad mot någon annan jag använt, den var varken bättre eller sämre. Jag skulle bra kunna köpa av den här själv.
Lumene Lähde [Source] Hydration Recovery Aerating Gel Mask 4ml (BetteBox, december 2016). Den här hade en doft som jag inte vet hur jag ska beskriva, men det är i alla fall samma doft som i resten av den här serien. Jag gillar doften. Jag var lite tveksam till vad min hy skulle tycka om den här masken eftersom den var en återfuktande mask, och mer eller mindre alla sådana jag prövat förut har lett till att min hy blivit lite småtokig och det har dykt upp finnar lite här och var i hela ansiktet. Jag har inte prövat en ansiktsmask av Lumene förut, tror jag, så var ändå rätt nyfiken på den. Dessutom var det intressant då det var en gelmask och konsistensen var intressant. Den kändes väldigt skön i ansiktet, och min hy kändes så bra efteråt! Inga finnar dök upp, och hyn både kändes och såg mycket bättre ut efteråt. Det här är en produkt jag kunde tänka mig att köpa av.

Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel 3ml (LivBox, oktober 2016). Det här var en produkt som kändes otroligt mjuk mot hyn, och löddret kändes också väldigt mjukt. Jag hade lite obehag för doften av någon anledning. Ansiktet kändes väldigt rent, och blev också väldigt mjukt. Jag tyckt också min hy såg väldigt bra ut efteråt. Däremot tyckte jag min hy kändes ganska torrt efteråt, till och med efter att jag smort in det. Det skulle vara intressant att använda den lite fler gånger för att få en ordentlig uppfattning om den. Eftersom den är för sensitive skin så känns det som den kanske kunde funka. Jag vet ändå inte om jag skulle köpa av den själv, just för att min hy kändes så torr. Men, som sagt, samtidigt skulle det vara intressant att använda den ett lite längre tag än bara en gång.

Salus Detox BIO 10ml (BetteBox, maj 2017). Det är är nog något av det äckligaste jag smakat på på mycket, mycket länge! HU! Urk. Jag har någon gång förut fått någon annan sort i en tidigare box, och också fast den var äcklig så gick den att dricka. Den här tog jag några klunkar av, Per smakade lite, och sen hällde jag ut den. Jag försökte till och med spä ut den med mer vatten än det skulle vara. Men det blev inte bättre alls. Det blev en besk, obehaglig smak kvar i munnen. En smak som påminde om en underlig blandning mellan för starkt svart te, och spya. Jag skulle aldrig någonsin välja att köpa den här produkten självmant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar