26 februari 2016

Empties februari 2016


Euroshopper Body Lotion 500 ml (K-Citymarket, 2€). Jag köper ofta lite billigare märkens body lotion, för de brukar vara hur bra som helst. Det värsta med dem brukar vara att de har lite fulare förpackningar, men produkten i sig kan ibland till och med vara bättre än de betydligt dyrare sorterna. Den här var på inget sätt ett undantag. Den räckte väldigt länge, den doftade egentligen ingenting och den återfuktade huden precis lagom. Den drog in i huden ganska fort, eller det drog i alla fall in fort så pass mycket att man kunde klä på sig utan att alla kläderna fastnade. Den lämnade inte heller en obehaglig hinna efter sig, sådär som vissa hudkrämer ibland kan göra. Jag skulle absolut kunna köpa den här igen, för den var verkligen prisvärd. Den var inget extra, men den var ändå riktigt bra.

Aussie 3 Minute Miracle Deep Hair Treatment Luscious Long 250 ml (Boots, £4.99). Det här var en produkt som, tyvärr, fick åka ut då jag städade badrumsskåpet. Jag köpte den medan vi ännu bodde i England, och använde den ganska flitigt där. Sen glömde jag lite bort den, men den fick ändå följa med till Finland då vi flyttade. Men jag har inte använt den en enda gång sen vi flyttade hit! Det är ännu en hel del kvar i den, så det skär i hjärtat att göra sig av med den, men den börjar nog bli gammal. Jag ÄLSKAR doften, och den gjorde alltid mitt hår såååååååå mjukt och fantastiskt, absolut en produkt jag skulle rekommendera. Jag gillar verkligen Aussie-produkter, och kan utan tvekan köpa av den här igen! Men inte i en finsk butik, för de kostar multum här...
Soap & Glory Peaches and Clean 3-in-1 wash-off Deep Purifying Cleanser 200 ml (Boots, £8). Den här har jag skrivit om förut. Den är väldigt dryg och en sådan här burk räcker väldigt länge. Den här har jag använt till och från sedan juli. Den löddrar inte, utan är mer som en rengöringskräm. Den får min hud att kännas ren och fräsch, och det kändes verkligen som om den tog bort orenheter. Men på ett väldigt milt och försiktigt sätt i jämförelse med olika sorters tvålar. Den ska vara speciellt bra för the t-zone, så en produkt jag verkligen känt att jag behövt, och jag tycker den gjort verkan. Den doftar dessutom otroligt gott. Den är inte väldigt dyr då man tänker på hur länge den räcker. Det värsta var att försöka få bort det sista ut bruken då den började ta slut. En produkt jag absolut kunde använda mig av igen!
Neutrogena Nourishing Foot Cream for dry or damaged feet 100 ml (Boots, £5.99). Den här köpte jag för ett bra tag sedan (typ 2012 eller 2013 kanske?), men eftersom det är en produkt jag inte använt superflitigt så har det tagit såhär länge för den att ta slut, och den har inte verkar bli dålig så jag har fortsatt använda den. Superbra fotkräm som verkligen gör fötterna mjuka. Man behöver inte alls mycket av den, så den är väldigt dryg, den doftar väldigt lite och den drar in relativt fort i fötterna. Ett STORT plus med tanke på att det är något för fötterna. Perfekt efter ett fotbad och då ens fötter känns extratorra eller trötta. Fötterna känns mjuka också någon dag efteråt. Till och från använde jag av den en gång i veckan, och då kändes fötterna nästan alltid mjuka, också vintertid. Nog en fotkräm jag kan köpa av igen.  

The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser 30 ml (The Body Shop, £8.50). En till produkt som får åka ut efter att jag städat skåpet. Osäker om jag ens använt hälften av den, men nu har jag haft den ganska länge och har inte använt den på MINST ½ år, men skulle tro att det är närmare ett år sen sist. Jag gillade tyvärr inte alls den. Visst såg det ut som att den förminskade ens porer, men det var väldigt tillfälligt. Den påstår också att den ska mattify, men det stämde inte alls åt mig. Alla ställen i ansiktet där jag använde den blev ALLTID oljiga fort, först av allt, och dessutom betydligt fortare än om jag inte använde den. Det här är en produkt jag inte skulle köpa av igen, för den passade helt enkelt inte min hy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar