08 april 2014

TV-serier: Come Fly with Me

Ursprungsland: Storbritannien
Språk: Engelska
År: 2010-2011
Säsonger: 1
Avsnittslängd: 28 minuter
Genre: Mockumentary, Komedi

Det här är en BBC-serie gjord av Matt Lucas och David Walliams (som gjorde Little Britain), men om du ogillar Little Britain ska du inte bli rädd! Den här serien kör inte med helt samma koncept, också fast de spelar merparten av rollerna också i den här serien.
Om du gillar serier som följer livet på flygplatser, då är det här absolut en serie värd att ge en chans. Det är en mockumentary baserad på just den typens serier, och jag föll genast för den. Jag gillar flygplatsserier, och spenderar ju dessutom en del tid på flygplatser. Karaktärerna är väldigt roliga, och det finns de som är baserade på riktiga personer. Man får följa med person från flygbolagen FlyLo, Our Lady Air och Great British Air, och sådana som jobbar på flygplatsen (bland annat ground crew, en kvinna som jobbar i en coffee shop och en immigration officer). Och så dyker också till exempel ett par upp som om och om igen råkar ut för de mest bisarra saker då de åkt på resor med FlyLo.
Vi skrattade så vi grät till och från då vi tittade på den här serien. Och det värsta är kanske att man kan känna igen drag hos vissa karaktärer som man kan se hos folk man tenderar stöta på då man reser.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar