09 oktober 2014

Regn, regn, regn och oväder

Den här veckans väder har varit lite galet. Det har blåst väldigt hårt, åskat lite (och lovas mer), och varierat från strålande sol och blå himmel, till typ helt svart himmel och regn på bara några minuter flera gånger per dag. Och de där regnskurarna har verkligen varit crazy. Det har regnat hårt, det är nästan så man är rädd att fönstren ska gå sönder så hårt som regndropparna slår mot dom, och det låter ganska högt. Det har några gånger regnat så hårt att det stört vår Sky Box så mycket att det bara varit blått i TVn i några minuter och den klagat att den inte har någon signal, och det är ovanligt. Trots alla möjliga väder under de här åren har det hänt väldigt, väldigt sällan att boxen störts. Och då den störts har det varit en ytterst kort stund. 

Tidigare idag under en av regnskurarna såg det ut som om det var dimma ut, men nej, det är inte dimmigt idag. Det var regn.

Lite då och då hör man hur något blåser iväg/omkull någonstans ute. Och då ska det inte blåsa lika mycket som i vintras ens. Spännande väder i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar