17 september 2014

Vem är jag?

Antalet sidvisningar per dag har ökat en del under det senaste året, så jag tänkte passa på och skriva en liten kort presentation av mig själv, ifall det är någon som undrar vem jag är. :) Jag tänkte dessutom göra det genom en kort liten lista som jag plockat ihop, lite som en mina vänner-bok man hade då man var yngre. Kopiera gärna listan om du känner att du behöver göra ett presentationsinlägg på din egen blogg (och en länk tillbaka till min blogg uppskattas, förstås ;))! :)

Namn: Sandra.
Ålder + födelsedatum: 23, född 12 mars 1991.
Bor: Bournemouth, England sedan hösten 2011, och flyttar snart härifrån. Snyft! Ursprungligen är jag från Finland.
Relationsstatus: Förlovad. :)
Utbildning: Grundskola, sen blev jag student på Åland, och har nyligen avslutat en Bachelor of Arts  i Multimedia Journalism (graduation i november!). 
Husdjur: Noll, tyvärr. :( Är van vid att ha 1-2 hundar i familjen, men har inte ännu haft möjlighet att skaffa djur sen jag flyttade hemifrån. Men i framtiden blir det marsvin och hundar. ;)
Favoritmat: Såååå svårt! Men just nu tror jag det är Summer garden pasta och ugnsbakad potatis med tuna mayo!
Favoritbok: Det finns så sjukt många bra, men jag måste faktiskt säga att jag ännu älskar Harry Potter-serien. Och Robert Langdon-serien.
Favoritsåpa: EastEnders!
Katt- eller hundmänniska?: Absolut en hundmänniska! Skulle aldrig kunna/vilja ha en katt.
Bloggat sedan: 2006-ish? Men då var det väääldigt sporadiskt och mindre "seriöst". På den här adressen har jag bloggat sedan januari 2011.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar