26 juli 2014

Livet på sista tiden

Hej på er, kära bloggläsare! Hur står det till i värmen? Med mig är allt riktigt, riktigt bra, och jag tänkte ta och skriva ett kort inlägg om hur livet sett ut på sista tiden. För det har inte blivit så mycket bloggande om vad jag sysslar med om dagarna!

För att vara ärlig gör jag väldigt, väldigt lite. Dels för att jag för första sommaren på många, många år faktisk kan göra typ inget alls, och dels för att värmen gör att man inte riktigt orkar göra något vettigt. De här två första veckorna har mest gått åt till att läsa, lösa mängder av korsord, dricka vatten (både smaksatt som på bilden, och helt vanligt), och försöka hitta tid att vara ute under de timmar av dagen man kan vara det utan att få värmeslag eller bränna sig riktigt rejält! Har också passat på att fota lite (som ni redan sett på bloggen), och mysa med fina hunden Emma. Det är så obeskrivligt skönt att bara vara efter tre stressiga år, och ändå kunna ha gott samvete. Och så är det kul att ha tid att umgås med familjen!

Jag har för det mesta varken ork eller lust att sitta vid datorn. Oftast blir det en liten stund på kvällen, men då är jag för trött för att göra något vettigt. Då jag känner för det skriver jag lite blogginlägg och tidinställer dem så att det ändå ska dyka upp lite.

Nästa vecka blir det nog att ta tag i lite verklighet igen, för jag har en hel del jag har planer på att göra, för jag har ett spännande projekt på gång. Måste bara komma fram till var jag ska börja!

Hur har er sommar sett ut såhär långt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar