14 juni 2014

Platser jag vill åka till

Tänkte dela med mig av några av de länder och platser jag vill besöka i framtiden. Det finns så sjukt många ställen jag vill till, så det här är en ytterst liten del, men tänkte att det kunde vara kul att lista några av ställena!

Australien. För det ser ju sååååå fint ut! Det är ett land jag verkligen vill åka till, också fast jag är livrädd för alla kryp och giftiga djur!

Schweiz. Igen för att det är så himla fint. Det verkar vara så otroliga landskap!

Grand Canyon. Ja, ni kanske ser lite koppling här. Fint ställe!

Jarlshof. Det här är tyvärr på Shetlandsöarna, och det är lite krångligt att ta sig dit på ett sätt som jag skulle vara okay med. Det är i alla fall förhistoriska och vikingatida boplatser, och det ser otroligt snyggt och intressant ut!

Grekland. Också för att det verkar vara en fin plats.

Vilka ställen vill ni åka till?


1 kommentar:

  1. Jag vill till:
    - Nordkorea (hehe), spännande att de hur det är där och se det absurda.
    - Singapore. För att hela landet är bara en stad och det verkar väldigt fint där. Lite udda land också, ett i-land bland massa u-länder som har sjukt bra sjukvård, man pratar engelska och det är typ en diktatur som folk är nöjda med :P
    - Pripjat vill jag till också, det ligger väl typ i Ukraina eller nåt, minns inte, haha. Forna sovjet iaf. Kul att se hur övergivet allt blivit efter Tjernobyl och se hur naturen börjar ta över igen.
    - Nya Zeeland. Naturen alltså! Need to photograph it!!! Australien skulle inte sitta fel heller :P
    - Sedan skulle jag inte säga nej till typ Grekland, Italien eller nåt sånt land heller, för det är fint :) och varmt :P

    SvaraRadera