06 mars 2014

Teneriffa: Dag 7 (Onsdag 5.3)

På onsdagen bestämde vi oss för att åka iväg till huvudstaden Santa Cruz på norra sidan av ön. Tyvärr var vädret inget vidare, det var kallt, så vi stannade inte alls länge. Det var molnigt och blåsigt, och det till och med duggade lite. Egentligen hade jag haft lust att utforska staden lite för har förstått att det finns ett och annat intressant där, men vi gick i lite butiker och bestämde oss sen för att åka hem tillbaka. Utforskandet får bli till någon annan gång, tyvärr. Då får vi läsa på lite innan vi åker också, för vi hittade ingen info att fråga saker hos.








27 februari (samma dag vi kom till Teneriffa) hade Primark (brittisk, billig klädbutik som finns också i några andra länder) slagit upp sina dörrar i ett shoppingcenter. Det var en riktigt snygg butik, mer tilltalande än de brittiska. Vi köpte inget, för vi hittade inget vi var intresserade av. Plus att det känns lite onödigt att åka på semester och shoppa i en butik vi lika bra kan gå in i hemma. 







Santa Cruz var riktigt fint, så det var synd att vädret var som det var, och att vi fick kallt. Det var betydligt mer likt den sortens städer man är van vid, jämfört med turistorterna på södra sidan.

Vyerna längs motorvägen mellan Los Cristianos och Santa Cruz var också väldigt fina! 






Vi passade sen på att ta en lugn kväll hemma, och lagade middag själva. Riktigt skönt som omväxling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar