15 mars 2014

Koffeinfri cola

Jag gillar läsk. Tyvärr gillar inte min kropp det lika mycket. Då jag dricker något med kolsyra börjar jag för det mesta att rapa hysteriskt, och det leder sen till att jag börjar må väldigt, väldigt illa. Ibland börjar jag bara sådär må illa då jag dricker läsk. Andra gånger mår jag helt okay efteråt. Sådär överlag klarar jag av att dricka läsk i mindre mängder, så länge det inte är med koffein.

Något som är ännu värre än vanlig läsk är Coca Cola och Pepsi och liknande som innehåller koffein. Medan vi var på Teneriffa hittade vi vanlig kokis utan koffein (har för mig att vi hittat den sockerfria varianten här i England, men att den vanliga inte finns här). Det gjorde mig väldigt glad, för jag har länge haft lust att pröva den eftersom jag ville se om jag skulle må bättre av den än av vanlig. Ville helt enkelt se om det är koffeinet som är den största boven då det kommer till mitt mående efter att jag druckit kokis/pepsi. 

Jag mådde inte helt okay efter att jag hade druckit den här burken, MEN jag mådde som jag brukar må av koffeinfri läsk, och INTE som jag mår efter kokis/pepsi. Måste säga att det gjorde mig ganska glad, för jag gillar cola. Däremot gillar jag inte att vara tvungen att ligga ner och må pyton en lång stund efteråt. Som tur är dricker vi inte väldigt mycket läsk längre, så det är inte ofta det är problem. Men det gjorde mig i alla fall glad att veta att jag mår lite bättre av den koffeinfria varianten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar