19 februari 2014

Uniuppdatering

Som jag sagt kanske 1000 gånger (känns det som) upptas mina dagar just nu mest av studier och inte så mycket annat. Också fast det här sista året inte innehåller så många olika deadlines, så kräver varje arbete så otroligt mycket. Jag började min dissertation sådär på allvar förra veckan. Idag lämnade jag in sista uppgiften innan maj då det är dags att lämna in min dissertation. Eller ja, en deadline där emellan blir det ju, men den är för NCTJ och inte universitetet, på ett sätt.

Känns underligt nu då vi inte längre har föreläsningar, bara möten och sådant. Men har nog aldrig varit tröttare i slutet av dagen ändå, haha! Allt läsande kräver så mycket. Mitt första draft för kapitel 1 ska vara klart senast den 26e. Tidigt följande morgon drar vi på semester. Eller ja, "arbetsresa" kanske mer för min del.

Det känns skönt att vara på slutrakan med utbildningen. Riktigt skönt. Men jag vet inte vart tiden försvunnit riktigt. Men skönt i alla fall att första terminen (september-januari) är över! Usch och FY för den alltså! Trivs mycket bättre med akademiskt skrivande, av någon anledning.
Kände att inlägget behövde en bild. Så ni får en bild på min fina huppari. Det är mjukiskläder för hela slanten större delen av veckorna just nu, för jag har ändå knappt tid att gå utanför dörren. Skönt med bekväma kläder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar