05 februari 2014

Men sluta blåsa då!

Så trött jag kan bli på det här vädret! Under tidigare år här har det inte regnat farligt mycket. Eller ja, det kan ha regnat i en vecka, men sen är det bra väder igen i en vecka! Genomsnittsnederbörden här vi bor är lägre än i Finland.

Men nu har det regnat och stormat i två-tre månader. Usch vad trött jag är på det nu! Vill kunna sticka nosen utanför dörren utan att blåsa iväg och/eller bli dränkt. Idag låter det som om taket snart kommer att lyfta och fönstren kommer att gå sönder vilken sekund som helst. INTE OKAY! Av någon anledning blåser det alltid lite extra på uniområdet, så idag hade jag problem att ta mig in genom en dörr där eftersom det blåste så hårt. 

Det känns som om det enda nyheterna innehåller är saker om översvämningar (sjuka sådana! Det är helt galet!), evakueringar, folk som försvunnit (och hittats döda), varningar, varningar, varningar, att man inte ska röra sig vid kusten, tåg som inte kommer fram, färjor som inte kan gå, vägar som är avstängda, åska, saker som gått sönder på grund av vattenmängden. Ja, ni fattar. Idag är absolut inget undantag, det här händer i området vi bor i idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar