29 januari 2014

Nu är det över!!!

Imorse lämnade jag in projektet (ni hittar hela här). Vet inte riktigt hur det hände, för de senaste dagarna har det mest bara känts som om jag velat ligga i fosterställning på golvet och gråta. Det jag sa flest gånger till Per igår var nog "jag är så stressad, det känns som om jag kommer att spy." Jag satt uppe till 2 imorse och fixade, och kravlade mig ur sängen vid halv 9 för att avsluta det sista. 

Nu måste jag ännu ta hand om alla kommentarer som kommer in på hemsidan/projektets blogg där. Vill absolut inte, för det är så mycket negativitet att jag mår fysiskt illa varje gång jag måste gå in och kollar. Också fast det inte är direkt mot mig, men antar att då det är förknippat med projektet som fått mig att må lite dåligt, så mår jag illa då jag måste ha att göra med det. Hemsidan måste troligen vara uppe till juli något tag. Sen kan jag ändra den till privat. Eller ta bort den. 

Som ni kanske märker så är jag ganska trött på det där projektet, och alla med överstarka idéer om det, och ämnena det handlar om, hehe. Synd att det bara är dom som hörs och syns. Nu blir det i alla fall några dagar ledigt, innan det är dags för slutarbete nummer två. Och så är det bara drygt fyra månader kvar av utbildningen! Wohoo!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar