30 oktober 2013

Mina nya stövlar

Idag dök ett av paketen upp. Jag är inte en person som alltid ska skaffa saker bara för att det är märkes, eller ens väldigt ofta köper märkes. Dels för att jag inte har råd, och dels för att billigare märken brukar ha minst lika bra varor i många fall. Men för ett bra tag sen fick jag syn på Hunterstävlarna och blev kär. Jag har varit i behov av ett par gummistövlar ett längre tag, och har planerat skaffa ett par. Mina vinterstövlar gick sönder förra vintern och jag har inga gummistövlar här vilket gör att det inte är så ovanligt att mina fötter blir blöta. Dessutom har det varit en ovanligt regnig höst.

I måndags surfade jag igen runt för att se var man kan få dem till ett bra pris eftersom jag funderade på att köpa ett par då studiestödet dyker upp den fjärde. Då jag kom in på deras egen hemsida märkte jag att de för tillfället har gratis hemkörning bestämde sig Per för att köpa ett par åt mig! Plus ett bar underbart varma fleecestrumpor till dom. Idag kom de!
Jag har ganska små fötter och beställde därför ett par från barnavdelningen. £30 billigare än det billigaste paret på vuxenavdelningen! Är sååå kär i dom! Helt fantastiska och riktigt bekväma också.
Fleecestrumporna gör dom jättevarma och sköna. Kommer vara perfekt då det blir vinter här. Kanske inte lika perfekta vinterstövlar i Finland, men här blir det ju aldrig så kall vinter. 

Osäker om jag vill ha något annat på fötterna någonsin igen! Inga blöta fötter mer från och med nu!

1 kommentar:

  1. Fördelen med små fötter - billigare skor :D Så häftigt med rosa! Dessutom är det ju så du ;)
    (Insåg också just att jag inte har ägt riktiga gummistövlar sen högstadiet... :| )

    SvaraRadera