03 oktober 2013

British Museum

Efter frukosten gick vi (Danella, Eifos, Per och jag) som sagt till British Museum. Det blev mitt fjärde besök (tror jag, kan vara femte?), men det är alltid spännande! Det är första gången jag varit dit på en lördag (tror jag i alla fall), och hjälp vad där var folk! Visserligen har det alltid varit en hel del folk då jag varit dit, men aldrig lika mycket som nu.










Det här besöket gick, tydligen, till stor del åt för mig till att hitta roliga ansikten i olika format bland museiföremålen. Så det finns några sådana bilder bland de sista fotona här i inlägget.












Byggnaden är också väldigt vacker. Folk brukar ha roligt åt mig då jag påpekar att taket på ett visst ställe är så himla häftigt och fint. Men det är det!! Är inte helt hundra säker på det här, så tro inte hejvilt på det, men jag har för mig att jag hört att delen där det här taket är någon gång för ett långt tag sedan var en innergård, och alltså inte varit en del av byggnaden så som nu.

1 kommentar:

  1. skelettet som är hopkrupen på bild 14(?) känner jag igen. Är det han som man har kommit fram till att blev mördad med hjälp utav modern teknik. Får i så fall tror jag att det var han vi fick se datoriserad version och som man kunde göra obduktion med hjälp av datorn.

    SvaraRadera